• 22-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,04
  • STERLIN 44,53
  • ALTIN 3.027,44
  • BİST100 8.839
  • BTC 67.259
3 hafta önce KARASU

İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak 2019 yılında kurulan Polis Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği (POLSEMDER) Sakarya İl Başkanlığı, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ve Karasu Belediyesi eski Meclis Üyesi Cüneyt Taşkın Ekşi, Polis Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği Karasu İlçe Başkanlığı’na atandı.

3 hafta önce SPOR

Karasuspor, Bölgesel Amatör Lig öncesi son hazırlık maçını Serdivanspor ile oynadı. Karasuspor Antrenör Serdar Ergelen, tüm oyuncularını denediklerini, eksiklikleri gördüklerini ve lige hazır olduklarını vurguladı.

3 hafta önce SPOR

Amatör Küme’de elde ettikleri başarılarla isimlerinden söz ettiren Kızılcıkspor ve Kuruderespor bu sezon 1.Amatör Küme’deki müsabakalara çıkmama kararı aldı.

3 hafta önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 18 - 24 Eylül 2024 tarihli 311.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

3 hafta önce SPOR

Avrupa Hareketlilik ve Spor Haftası kapsamında Karasu’da da etkinlikler düzenlendi. Yapılan spor aktivitelerine çok sayıda kişi katılarak spor faaliyetlerinde bulundu.

3 hafta önce KARASU

Sakarya’nın Karasu sahilinde her yıl kendini gösteren kıyı erozyonu, Sahil Park önünde kendini bir kez daha gösterdi. Karadeniz’in dalgaları, yaklaşık 50 metre kadar içeriye girerek Sahil Park önünde 3 metrelik falezler oluşturdu. Erozyon, 200 metrelik sahil hattında etkili olmaya başladı.

3 hafta önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Karasuspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kendi seyircisi önünde Cuma günü Kocaalispor ve Pazar günü ise Çilimlispor ile ilk provasını yapan sarı-kırmızılı ekip, sezona da hazır olduğunu gözler önüne serdi.

3 hafta önce EKONOMİ

Karasu’da ekmeğin hem gramı hem de fiyatı arttı. 200 gramı 10 TL’den satılan ekmeğin gramajı 300, fiyatı ise 15 TL oldu.

3 hafta önce KARASU

Karasu İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevliler Haftası kapsamında Başkanlık Müşaviri TDV Mütevelli Heyeti Üyesi Doç.Dr.Fatih Kurt’un katılımıyla “Şahsiyet İnşasına Üsve-i Hasane Olarak Hz.Peygamber” konulu konferans düzenlendi. Konferansa yoğun katılım oldu.

3 hafta önce SPOR

Sakarya 1.Amatör Küme’de 2024-2025 futbol sezonu için kura çekimi gerçekleştirildi. 39 takımın katıldığı kura çekiminde takımlar 4 ayrı gruba ayrıldı. Maçların ise 5 Ekim’de başlaması bekleniyor.