Polis Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği Karasu İlçe Başkanlığı’na Büyükşehir Belediyesi ve Karasu Belediyesi eski Meclis Üyesi Cüneyt Taşkın Ekşi atandı. Ekşi, “Şahsıma verilen bu değerli görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışmalarıma göreve getirildiğim gün başladım. Mücadelem ve çalışmalarım polis, şehit ve gazi aileleri için olacak” dedi.

PROJELER KONUŞULDU

İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak 2019 yılında kurulan Polis Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği (POLSEMDER) Sakarya İl Başkanlığı, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, aynı zamanda POLSEMDER Genel Başkan Vekili olan Sakarya İl Başkanı Tansu Uzun'un başkanlığında toplandı. Toplantıda derneğin tanıtımı, çalışma alanları, faaliyetler ve gelecekteki projeler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

HEDEFİMİZ BELLİ

Tansu Uzun, POLSEMDER'in hiçbir siyasi bağlantısının olmadığını ve kapılarının herkese açık olduğunu, Türkiye genelinde 249 üyeye sahip olan derneğin, 85 üye ile kurulan en büyük il temsilciliğinin Sakarya olduğunu vurguladı. Uzun, derneğin kırmızı çizgisinin şehitler ve gaziler olduğunu ifade ederek, Sakarya'da 30 kişilik bir yönetim kadrosu oluşturduklarını ve ilçe başkanlıklarının belirlendiğini söyledi. İlçe Başkanı olan Cüneyt Taşkın Ekşi ise, belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürme kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Cüneyt Taşkın Ekşi Polsemder Ilçe Başkanı Oldu F2

Cüneyt Taşkın Ekşi Polsemder Ilçe Başkanı Oldu F1

Editör: Nevtan Angün