Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Karasuspor, Karasu Şehir Stadı’nda ilk hazırlık maçını yaptı. Cuma günü Süper Amatör Küme ekiplerinden Kocaalispor ile ilk provasını yapan sarı-kırmızılı ekip, Pazar günü ise Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çilimlispor ile karşı karşıya geldi. Karasuspor, sergilediği performans ile sezona hazır olduğunu gösterdi.

Cuma günü oynadığı maçta Kocaali’ye karşı farklı galip gelen Karasuspor hazırlık maçının ilk provasını 6-2 olarak tamamladı. Sarı-kırmızı ekip Çilimlispor ile de 1-1 berabere kaldı. Serdar Ergelen’in öğrencileri sezon başında sergilediği maçlarda lige hazır havası verdi. Karasuspor, Çarşamba günü ise Serdivanspor ile son hazırlık maçına çıkacak.

Antrenör Serdar Ergelen, “Savunma anlamında biraz daha sıkı çalışmamız gerektiğini gördük. Oyuncularımızı hazırlık maçları ile deniyoruz. Sakarya’da dört tane takım var. Bunlar arasında üstlerde yer almayı hedefliyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Önemli olan lige iyi başlamak. Biz de lige hazır olduğumuzu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Karasuspordan Ilk Prova F5

Karasuspordan Ilk Prova F3

Karasuspordan Ilk Prova F4

Karasuspordan Ilk Prova F2

Karasuspordan Ilk Prova F1

Editör: Güler Çınasoğlu