• 23-10-2024
  • USD 34,26
  • EUR 36,97
  • STERLIN 44,44
  • ALTIN 3.028,38
  • BİST100 8.794
  • BTC 66.900
1 ay önce SAĞLIK

Karasu Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları, ruh sağlığı ve hastalıkları ile çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları göreve başladı. Başhekim Op.Dr.Anıl Erdik, göreve başlayan yeni hekimlere başarılar diledi.

1 ay önce SPOR

Karasu Aziziyespor’un da yer aldığı Sakarya Süper Amatör Küme grup ve fikstürleri belli oldu. Kafkaslar B Grubu’nda mücadele ederken, yine kuzey bölgesi takımlarından Kocaalispor’da B Grubu’nda, Kocaali Sahilspor ile A Grubu’nda mücadele edecek.

1 ay önce SAĞLIK

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü, 15 Ağustos’ta başlattığı mevsimlik tarım işçilerine yönelik ziyaretlerini 15 Eylül tarihinde sonlandırdı. Yapılan ziyaretlerde 2 binden fazla tarım işçisine ulaşılarak eğitim verildi.

1 ay önce MAGAZİN
1 ay önce KARASU

Karasu İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi, ilçe basınıyla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu. Çelebi, Mevlid Kandili ile başlayan Mevlid-i Nebi Haftası’nın Camiler ve Din Görevlileri Haftasıyla devam edeceğini ardından ise Ahilik Haftası kutlamalarını gerçekleştireceklerini söyledi. Çelebi, “Üç haftayla birlikte kalbimize, halkımıza iz bırakma anlamında işlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Ağrı’da askeri görevini yaptığı birliğinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Sakaryalı Piyade Er Mustafa Alemdar, Karasu’nun Gölköprü Mahallesi’nde askeri törenle toprağa verildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde görevi başındayken kalp krizi geçiren polis memuru kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

1 ay önce KARASU

Karasu İlçe Müftülüğü önderliğinde Ulu Camii’nde Mevlid Kandili programı düzenlendi. Programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahi ve kaside, sohbet ve dua gerçekleştirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Karasu’nun Gölköprü Mahallesi’nde yaşayan Alemdar ailesinin oğlu, askerlik görevini yaptığı birliğinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Acı haberi alan aile ve yakınları üzüntüye boğuldu.

1 ay önce SPOR

Karasu Aziziyespor, Erenler Sentetik Saha’da Kocaalispor ile hazırlık maçına çıktı. Süper Amatör Küme’de edecek olan iki takım maçta kendini denedi. Hazırlık maçının kazanını ise 4-1 skorla Kocaali oldu.