Karasu Devlet Hastanesi’ne üç hekim ataması daha yapıldı. İç hastalıkları, ruh sağlığı ve hastalıkları ile çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları hastanede göreve başladı.

GÖREVE BAŞLADILAR

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Edanur Potak ile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Hatice Yıldız İstanbul Medipol Üniversitesi’nde araştırma görevlisi iken ataması yapılarak, hastanede göreve başladı. Potak ve Yıldız’ın, hafta içi her gün poliklinik hizmeti verecek. İç Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Hilal Şöhret Özdemir, Malkara Devlet Hastanesi’nde görevli iken ataması yapıldı ve Özdemir, hastanenin diyaliz biriminde hizmet vereceği öğrenildi. 

HAYIRLI OLSUN

Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Anıl Erdik, ilçe ve bölge halkına iyi bir sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getirerek hastane bünyesine katılan yeni hekimlerle daha da güçleneceklerini ifade etti. Erdik, görevlerine başlayan hekimlere ve bölge halkına da hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Erdik, göreve yeni başlayan doktorlara muayene için Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemini arayarak ya da www. mhrs.gov.tr internet adresi üzerinden randevu alınabileceğini bir kez daha hatırlattı.

Karasu Devlet Hastanesi Üç Hekim Ataması F1

Karasu Devlet Hastanesi Üç Hekim Ataması F2

Karasu Devlet Hastanesi Üç Hekim Ataması F3

Karasu Devlet Hastanesi Üç Hekim Ataması F4

Editör: Güler Çınasoğlu