• 24-10-2024
  • USD 34,28
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,36
  • ALTIN 2.994,37
  • BİST100 8.715
  • BTC 66.663
1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde vefat eden ağabeyinin cenaze arabasının arkasında ilerleyen otomobil sürücüsü, “Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Her nefis ölümü tadacaktır” dediği esnada aniden karşısına çıkan motosiklet ile çarpıştı. Sürücünün ölüm üzerine konuştuğu esnada meydana gelen korkunç kaza anı ise eşi tarafından saniye saniye kaydedildi.

1 ay önce EĞİTİM

2024-2025 eğitim-öğretim yılı öğrenci servis taşımacılığı fiyat tarifeleri belli oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan listede en kısa mesafe 0-3 KM bin 090 TL, en uzun mesafe 19-21 KM bin 630 TL olarak belirlendi.

1 ay önce MAGAZİN

Karasu’nun sevilen simalarından Rıdvan Yeşil ve Ayten Salmanova, evliler kervanına katıldı. Çift, düzenlenen düğün töreni ile mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.

1 ay önce MAGAZİN
1 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karasuspor, yeni sezon hazırlıklarına Pazar günü Darıçayırı Sahası’nda yaptığı ilk antrenman ile start verdi.

1 ay önce KARASU

26 Ağustos 1924 yılında, Cumhuriyet’in ilk milli bankası olarak kurulan İş Bankası, 100.yılını tüm Türkiye’de olduğu gibi Karasu’da da çelenk sunma töreniyle kutladı. Müdür Arif Akın Arslan, 100.yılında ilçeye yakışacak yeni banka binasının da hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

1 ay önce SAĞLIK

Geçtiğimiz günlerde Karasu Devlet Hastanesi’ne atanan Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Uğur Can Dülger, endoskopi, poliklinik ve cerrahi işlemlere aktif olarak başladı.

1 ay önce MAGAZİN

Semanur Şentürk ve Oğuz Kaan Taşdemir, Pazar günü düzenlenen düğün cemiyeti ile dünya evine girdi. Çifti bu özel gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

1 ay önce SPOR

24-25 Ağustos’ta gerçekleşen ve Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 3 bin amatör ve profesyonel sporcunun katıldığı ETi Lifalif 5.Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu’nda Karasulu Milli atlet Ali Turan kategorisinde altın madalya kazandı.

1 ay önce ASAYİŞ

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, Karasu'da bahçede oturduğu sırada ensesinden yaralandı. İl Başkanı Yunus Tever, olaya yorgun merminin sebep olduğunu duyurdu.