Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karasuspor yeni sezon hazırlıklarına Antrenör Serdar Ergelen nezaretinde Darıçayırı Sahası’nda yaptığı ilk antrenman start verdi. Sarı - kırmızılı ekip günün ilk idmanında tempolu koşu, pas çalışması ve kor hareketleri ile sürdürdü. Sporcuların antrenmanda gösterdiği performans ve hırsları ise dikkat çekti.

GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ

Karasuspor Kulüp Başkanı Hasan Özkan, “Yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Hedefleri olan bir takımız iyi bir kamp süreci geçirerek lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Hocamızın raporları doğrultusunda gerekli bölgelere ihtiyaç halinde transfer yapacağız. Karasuspor olarak yeni sezonda iyi bir futbol ve güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.

TAKVİYELER YAPACAĞIZ

Yeni sezonun hayırlı olması temennisiyle konuşmasına başlayan Karasuspor Antrenörü Serdar Ergelen, “Sakatlığın olmadığı güzel başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımız. Kamp süreci içinde gerekli gördüğümüz bölgelere takviyeler yapacağız. Sezon başladığında en iyi Karasuspor olacak” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara'nın haberi

Karasuspor Top Başı Yaptı F2

Karasuspor Top Başı Yaptı F1

Karasuspor Top Başı Yaptı F4

Karasuspor Top Başı Yaptı F3

Karasuspor Top Başı Yaptı F5

Editör: Güler Çınasoğlu