• 24-10-2024
  • USD 34,27
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,54
  • ALTIN 3.015,14
  • BİST100 8.861
  • BTC 67.124
2 ay önce KARASU

Pazar gecesi Sakarya Büyükşehir Terminali’nde gece saatlerinde kepenk indirme uygulaması ve seferlerin durdurulması, Karasu’yu da etkilemiş yolcular mağdur olmuştu. Yapılan görüşmelerin ardından kriz son buldu seferler yeniden başladı.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce KARASU

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, geçtiğimiz hafta ruhsat eksikliği nedeniyle mühürlenen ödeme noktası ile ilgili esnaf ve vatandaşı uyardı. Emre, “Bahse konu olan ödeme noktasında işlem yaptırıp mağdur olan kişilerin adli makamlara şikayetçi olması gerekmektedir” dedi.

2 ay önce MAGAZİN

Sakarya’nın Karasu ilçesinde işletmeciliğini yaptığı çay evine eleman bulmakta zorlanan ve işe aldığı elemanlardan bıkan Metin Ülker, çareyi dikkat çeken bir ilan asmakta buldu. Ülker, “Bu sefer de ilanı görüp hatıra fotoğrafı çektirmeye gelen, iş arayanların sayısından fazla oldu” diyerek ilanın büyük ilgi gördüğünü söyledi.

2 ay önce SPOR

Karasu Aziziyespor geçtiğimiz hafta yeni yönetimini oluşturarak yeni sezon hazırlığının adımlarını atmıştı. Yeni dönemde genç oyunculardan kurulu ekiple mücadele edeceklerinin söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Şirin, iddialarından da vazgeçmediklerini belirtti. Şirin, geçen yıllardan ders aldıklarını ve ligde genç bir ekiple yer alacaklarının altını çizdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Karasu Tepetarla Mahallesi Muhtarı Hasan Tabiloğlu, bıçaklandı. Göğsünden bıçaklanan Muhtar Tabiloğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu, tedavisinin ise SEAH yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan bir villanın ikinci katında bir süredir haber alınamayan yaşlı kadın, evinde ölü bulundu. Talihsiz kadının cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı.

2 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Pazartesi günü AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı ve MHP Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyarette bulundu. Alemdar ziyarette yaptığı konuşmada, “Biz seçim sürecinde seçim beyannamemizde Karasu için ne söylediysek hepsini bir bir yapacağız. 5 yıl dolduğunda insanların karşımıza çıkıp ‘Şunu yapmadın’ dedirtmeyeceğiz” vurgusunu yaptı.

2 ay önce EKONOMİ

Kahve severlerin yeni gözde mekanı olmaya aday Karasu’nun yerli markası Hatır Kahve Dükkanı, pazartesi günü gerçekleştirilen geniş katılımlı bir törenle açıldı. Marka, taze çekim Türk kahvesi ve yüze yakın ürün çeşidiyle, davetlilerin büyük beğenisini kazandı.