Karasu’nun yeni yerli markası Hatır Kahve Dükkanı, pazartesi günü açıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu ve kahve severlerin yeni gözde mekanı olmaya aday işletmenin açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. İşletme sahipleri Bedirhan Kartal ve Berkay Güloğlu, açılışta ve gün boyu süren ziyaretlerde misafirleriyle yakından ilgilendi. Hatır Kahve Dükkanı İşletmecisi Bedirhan Kartal, açılış öncesi işletmesi hakkında şu bilgileri verdi:

SAATLİK TAZE ÇEKİM

“Türk kahvesinde iddialıyız. Diğer markalardan farkımız, kahvemiz hazır çekili gelmiyor. Saatlik olarak çekirdekten öğüterek taze çekim halinde sunum yapıyoruz. Dünya kahveleri ve 3.nesil kahve olarak ise ulusal markalardan farkımız yok. Aynı kalitede kahve lezzetine sahibiz. Yüze yakın sıcak ve soğuk kahve çeşidimiz mevcut.

İLÇE MERKEZİNDE İHTİYAÇ VARDI

İşletmemiz, ilçe merkezinde bulunuyor. Karasu Belediyesi hizmet binası yanındayız. Genelde kahve mekanları sahil kesiminde. İlçe merkezinde böyle bir mekanın eksikliğinin hissedilmesi sebebiyle biz de bu eksikliği gidermek istedik. Sunduğumuz lezzetlerle 40 yıl hatrımızın olacağına da inanıyoruz. Ayrıca mekanda sunumun yanı sıra dileyen müşterilerimiz taze çekim Türk kahvesini satın alarak evlerine, işyerlerine de götürebilir. Tüm kahve severleri, bu eşsiz lezzeti tatmaya bekliyoruz”

foto_galeri_700x89

Editör: Nevtan Angün