Pazartesi günü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatını ve MHP Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Alemdar, seçim beyannamesinde Karasu için söyledikleri her şeyi bir bir yapacaklarını vurguladı.

MÜCADELE EDİYORUZ

İlk olarak AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Yusuf Alemdar, fındık mevzusuna değindi. Açıklanan fiyat üzerine provokasyon yapıldığını söyleyen Alemdar, “Ben üç sene boyunca Karadeniz’de FİSKOBİRLİĞİN battığı, fındığın sahipsiz kaldığı dönemde Ankara’da, Samsun’da, Ordu’da, Giresun’da, Düzce’de, Sakarya’da toplantılar yaparken birileri algı peşindeydi. O gün ki şartlarda fındık iki dolar olsun diye millet ayaklanıyordu. Şimdi neredeyse fındığın kilosu 4 dolar. Evet piyasa şartlarındaki sıkıntıdan dolayı belki bu fiyat yeterli değil ama ne olursa olsun sonuçta dolar bazlı gidiyoruz. Biz fındığın iyi fiyatlarda olması için mücadele ediyoruz” dedi.

BEKLENTİLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

AK Parti ziyaretinin ardından MHP Karasu İlçe Teşkilatını ziyaret eden Alemdar’ı Başkan Hamza Uğur ve yönetimi karşıladı. Alemdar, “Biz seçim sürecinde seçim beyannamesinde ne söylediysek hepsini bir bir yapacağız. Hep birlikte birlik içerisinde hem Karasu’nun hem Kocaali’nin hem de Sakarya’nın gelişmesi, bir adım daha ileri gitmesi için ne gerekiyorsa sonuna kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak çıktığımız bu yolda milletimize yalan söylemeden, milletimizin beklentilerini boşa çıkarmadan onların bize güvenerek emanet ettiği bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ

Bu hafta Kuzey ilçeleri için yoğun geçeceğini de belirten Alemdar, “SASKİ Genel Müdürü, Yol Şube Daire Başkanı Karasu’ya gelecek. Onlar bu ilçenin merkezinde yapılması gerekenleri imkanlar dahilinde yapacak. Belediye Başkanımız neresi yapılacak ne kadar yapılacak bunun kararını verecek. Onun haricinde ise SASKİ Karasu-Kocaali Bölge Müdürü Ömer Babalıoğlu’da çalışmalara dahil olacak ve eksiklikler giderilecek. Yani Karasu ve Kocaali’nin yol ve su sorununu çözmek için çalışmaları başlatacağız. Sene sonuna kadar da her sahada durmadan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Sadece tek talebimiz çalışmaların nüfus yoğunluğu olduğu ve acil yerlerden başlanması. Bizim önceliğimiz 12 ay burada yaşayan vatandaşların sorunlarını gidermek. Yerel halkın talebi bizim için daha önemli” diye belirtti.

MAVİ BAYRAK

Başkan Yusuf Alemdar, “Karasu, Kocaali ve Kaynarca sahillerinin temiz olması önceliklerimiz arasında yer alıyor. Burada herkesin kullanabileceği alanlar olması lazım. Bunun için de bakanlıkla görüşme yaptık. Mavi bayrağı geri almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karasu’da hem turizm alanında hem de inşallah plan bittikten Hürriyet Mahallesi tarafına doğru yerleşim alanlarıyla birlikte ilçemizde tercih edilen yaşam merkezi alanını ondan daha da ileriye giderken de sanayi bölgesi dediğimiz alanın yapılması için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Burada sanayicilerin bir iki beklentisi var. Bunlardan biri de liman. İnşallah onları da hayata geçirirsek Karasu çok daha iyi yerlere gelecek” sözlerini kullandı. Alemdar bu açıklamaların ardından katılan herkese teşekkür ederek parti binasından ayrıldı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

N V T 6021

N V T 6037

N V T 6038

N V T 6054

N V T 6068

N V T 6118

N V T 6096

N V T 6124

Editör: Güler Çınasoğlu