• 24-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,11
  • STERLIN 44,42
  • ALTIN 3.007,87
  • BİST100 8.873
  • BTC 67.480
2 ay önce EKONOMİ

Geçtiğimiz yıl Kocaali’de fındık alımı için depo açan Toprak Mahsuller Ofisi (TMO) bu yıl Karasu’da iki depo açarak alım yapacak. Sakarya’da toplam dört depo açan ve bunların ikisini Karasu’da kuran TMO, 19 Ağustos’ta alıma başlayacak.

2 ay önce SAĞLIK

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Sosyal Gelişim Merkezi’nde 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası kapsamında gebelere yönelik eğitim düzenlendi. Anne sütünün öneminin anlatıldığı seminerde, bebeğin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için en uygun besin kaynağının anne sütü olduğu vurgulandı.

2 ay önce SPOR

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme ekiplerinden Ferizlispor’da mücadele eden ve şampiyonluk yaşayan Karasulu Kaan İskender ve Bedirhan Kartal, takımlarından ayrıldıklarını açıkladı.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce SPOR

1.Amatör Küme’nin iddialı ekiplerinden Darıçayırıspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Başkanlık görevine gelen Serkan Erdoğan, takımı şekillendirmeye de başladı.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce EĞİTİM

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlediği şehir tanıtım gezilerinin son konuğu uluslararası öğrenciler oldu. Şehrin kuzey bölgesini ziyaret eden öğrenciler, Sakarya’nın doğal güzelliklerine hayran kaldı.

2 ay önce SAĞLIK

Fizyo Merv Fizyoterapist ve Egzersiz Danışmanlığı, Karasu’da faaliyetine başladı. Fizyoterapist Merve Tatar, “Hastalar röntgen sonuçları ile birlikte bize başvurarak gerekli fizik tedavilerini alabilir” dedi.

2 ay önce SAĞLIK

Karasu’da İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr.Yavuz Selim Özdin’in SEAH’a atanmasının ardından müdürlük koltuğuna vekaleten Uzm.Dr.Elif Ezirmik getirilmişti. Ezirmik’in asaleten ataması ise 31.07.2024 tarihinde gerçekleştirildi.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI