Karasu’da, Fizyo Merv Fizyoterapist ve Egzersiz Danışmanlığı hizmete başladı. Fizyoterapist Merve Tatar, hastaların röntgen sonuçlarıyla birlikte merkezlerine başvurabileceklerini ve ön görüşme yapabileceklerini söyledi.

FİZİN TEDAVİ HİZMETİ

Fizyoterapist Merve Tatar, “Merkezimizde manuel terapi, ortopedik rehabilitasyon, kupa terapi, nörolojik rehabilitasyon, klinik pilates, hamile pilates, kinezyolojik bantlama, klinik masaj, grasto tolls hizmetlerimiz bulunmakta. Hastalarımız röntgen sonuçları ile birlikte ‘fizik tedavi yapabilir’ diye doktordan onay aldıktan sonra bize gelebilir ve her türlü fizik tedavi hizmeti alabilirler” ifadelerini kullandı.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM

Sadece manuel terapi değil hastanın da içerisine dahil olduğu, hastayla birlikte aktif şekilde egzersiz danışmanlığı yapabilecekleri bir merkez kurduklarını da söyleyen Tatar, 45-50 dakikalık seanslarımız oluyor. Hem pilates hem de manuel terapi yapıyoruz. Hasta sedyede bakıldıktan sonra uygun testler yapılıyor ve ön görüşme sonrasında hastaya uygun program oluşturuluyor. Daha detaylı bilgi için 0553 002 26 34 numaradan ya da İncilli Mahallesi eski Hastane Caddesi üzerindeki işletmemize gelerek bilgi alabilirsiniz” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

N V T 4680

N V T 4678

N V T 4684

Editör: Güler Çınasoğlu