• 24-10-2024
  • USD 34,24
  • EUR 37,18
  • STERLIN 44,49
  • ALTIN 3.013,73
  • BİST100 8.873
  • BTC 67.439
2 ay önce MAHALLELER

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Aziziye Mahallesi’ne muhtar seçilen Yusuf Demirtürk, seçim vaadini yerini getirdi. Demirtürk, yaptığı başvurular sonucu 10 yıl sonra mahallesinde dolmuş hattı seferlerini başlattı.

2 ay önce EĞİTİM

Daha önce okullar tarafından belirlenen ilkokul 1.sınıf şubeleri ile sınıf öğretmenleri ve ortaokul 5.sınıf şubeleri Milli Eğitim Bakanlığı’nca e-Okul sistemi üzerinden belirlenecek.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce SİYASET

AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı’na aday olacağını ilk açıklayan isim olan Hasan Emanet, yaklaşan kongre öncesi açıklamada bulundu. Emanet, 2001 yılından itibaren partinin bir neferi olduğunu ve Genel Merkez uygun gördüğü takdirde başkanlık bayrağını onurla taşıyacağını söyledi.

2 ay önce SPOR

Süper Amatör Küme’de geçtiğimiz sezon mücadele ederek Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Ferizlispor’un maddi imkansızlık yaşadığı iddiaları üzerine Karasu Aziziyespor harekete geçti. Sarı-lacivertli ekibin Ferizlispor’u satın alarak BAL’da mücadele etmek istediği iddialar yer aldı.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce SAĞLIK

Geçtiğimiz günlerde Karasu Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Genel Cerrahi ve Radyoloji Uzmanı göreve başladı. Hastane Başhekimi Op.Dr.Anıl Erdik, hastane bünyesine katılan yeni hekimlerle daha da güçlendiklerini belirtti.

2 ay önce SİYASET

2022 yılında Hasan Yavuzyiğit’in AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmesi üzerine Recep Aksu, göreve getirilmişti. Eylül ayı içerisinde kongresini gerçekleştirecek olan ilçe teşkilatında ise Aksu’nun dışında kulislerde üç isim daha ön plana çıktı.

2 ay önce SPOR

Geçtiğimiz sezon Karapınarspor’da antrenör olarak görev yapan ve takımı 1.Amatör Küme’ye çıkaran genç Antrenör Orhan Baki, önümüzdeki sezon için Kaynarcaspor ile anlaştı. Baki, Kaynarca’da yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI