Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan AK Parti İlçe Kongresi için kamuoyunda başkanlık için bazı isimler konuşulmaya başladı. Başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim ise Hasan Emanet oldu. Emanet, kendisine bu görev verildiği takdirde dava ruhu ile bayrağı taşıyacağını vurguladı.

HER KADEMEDE GÖREV ALDIM

Hasan Emanet, Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada, “Ak Partimizin kuruluşu olan 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana her kademede görev aldım. Karasu’muz da 14 binin üstünde üyesi bulunan partimizin her bir neferinin kongrelerde yaşamış olduğu heyecanı bende yaşıyorum. Partimizin kuruluşundan bu yana geçmiş başkanlarımızın onurla ve dava ruhu ile taşıdığı bayrağı, Genel Merkezimizin teveccüh göstermesi halinde bende taşımak isterim” dedi.

HAYIRLISI OLSUN

“Ben bu dönem ilçe kongrelerinin birçok aday ile yarış halinde geçeceğini ve delegelerimizin bu heyecana ortak olacağını düşünüyorum” sözlerini kullanan Hasan Emanet, “Partimize gönül vermiş her bir üyemize buradan saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İlçe teşkilatımıza, kongre sonucu hangi arkadaşımız kazanırsa kazansın hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Hasan Emanet 8-1

Editör: Güler Çınasoğlu