Aziziye Mahallesi’ne 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde muhtar seçilen Yusuf Demirtürk, göreve geldiği andan itibaren çalışmalarına başladı. Seçim döneminde en büyük vaatlerinden biri olan dolmuş seferini hayata geçiren Demirtürk, “Dolmuş seferlerimiz haftanın, 7 günü, günde 4 kez olacak şekilde vatandaşın hizmetinde olacak” dedi.

SEFER SAATLERİ

Muhtar Demirtürk, “Seçimi alırsak bu projeyi hayata geçireceğimizin sözünü mahalle halkına vermiştik. Gerekli görüşmeleri yaptık ve 12 Ağustos itibariyle dolmuş seferlerimizi başlatıyoruz. Haftanın 7 günü hizmet verecek olan dolmuş hattı saat 08.00, 11.00, 15.00 ve 18.00 saatlerinde Karasu Terminal’inden çıkış yapacak ve güzergah yolumuz ise Mevlana Caddesi, Merkez Camii önü, Eski Hastane Caddesi üzerinden Aziziye Yeni Camii olacak” diye konuştu.  

PROJEMİZ HAZIR

Bu uygulamanın daha önce merhum Muhtar Ahmet Şakar döneminde yapıldığı ve o dönemde nüfus azlığından dolayı araçların boş kaldığını da söyleyen Muhtar Demirtürk, “Artık Aziziye’nin nüfusu çoğaldı. Özellikle çalışan kişiler, yaşlılar bizden bunu çok talep etti. Eğer vatandaşlarımız bu dolmuşları kullanırlarsa bu uygulama kalıcı olur. Bizim bu projeyle ilgili bir diğer adımımız ise bu hattı hastaneye bağlamak olacak. Bunun içinde gerekli projelerimiz elimizde hazır” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

N V T 4728

Aziziye Mahallesi Minibüs Güzergahı

Editör: Güler Çınasoğlu