Karasu Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Uğur Can Dülger ve Radyoloji Uzmanı Uzm.Dr. Murat Özoğul mesai başı yaptı. Çalışma takvimi belirlenen doktorlar, hasta kabulüne de başladı.

ÇALIŞMA TAKVİMİ

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Genel Cerrahi İhtisası alan Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Uğur Can Dülger, Karasu Devlet Hastanesi’ne ataması gerçekleştikten sonra hasta kabulüne başladı. Dülger’in, çarşamba günleri ameliyat, cuma günleri endoskopi ve diğer günlerde ise poliklinik hizmeti vereceği öğrenildi. Muayene olmak isteyen hastalar ise Dülger’e, Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemini arayarak ya da www.mhrs.gov.tr internet adresi üzerinden randevu alabilecek.

HAYIRLI OLSUN

Radyoloji Uzmanı Uzm.Dr. Murat Özoğul, İstanbul Haydar Paşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Radyoloji İhtisası almış olup Karasu Devlet Hastanesi’ne ataması gerçekleştirildi. Hafta içi her gün poliklinik hizmeti verecek olan Özoğul, hasta kabulüne de başladı. Hastane Başhekimi Op.Dr. Anıl Erdik, ilçe ve bölge halkına iyi bir sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getirerek hastane bünyesine katılan yeni hekimlerle daha da güçleneceklerini ifade etti. Erdik, mesai başı yapan hekimlere de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kdh Iki Yeni Doktor Ataması F2

Kdh Iki Yeni Doktor Ataması F1

Kdh Iki Yeni Doktor Ataması F4

Kdh Iki Yeni Doktor Ataması F3

Editör: Nevtan Angün