• 28-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,01
  • STERLIN 44,42
  • ALTIN 3.011,88
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.700
5 ay önce ASAYİŞ

Karasu’nun ileri gelen ve tanınmış ailelerinden Ekşi ailesinin fertlerinden merhum Hızır Ekşi'nin eşi Esen Ekşi tedavi gördüğü hastanede 46 yaşında vefat etti.

5 ay önce KARASU

Karasu Karma Sanayi Sitesi kooperatifi mali genel kurulu toplantısı yapıldı. Başkan Çatalbaş, toplantıdan Karasu Belediyesi’ne bir kez daha seslenerek, “Siz ne kadar çıkan kararlara itiraz ederseniz edin. 30 bin metre kare olan bu araziyi sizin rantınıza kurban etmeyeceğiz” dedi.

5 ay önce KARASU

Karasu İlçe Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları öncülüğünde, yapımı devam eden Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu inşaatı yararına kermes düzenlendi. Pazartesi günü Pazaryeri Şehitler Camii önünde düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

5 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir inşaat alanında yapılan kazı çalışması sırasında kuma gömülü halde bir cesede ulaşıldı. Elleri ve ayakları bağlı olduğu öğrenilen cesedim kimlik tespit çalışmalarına başlandı.

5 ay önce EKONOMİ

Volta, Yuki, VTA, APEC ve REVOLT Karasu bayii olan Dervişoğlu Ticaret, bahar kampanyası ile elektrikli bisiklet, motor ve atv araçlarında satışlarını sürdürüyor. İşletme sahiplerinden Engin Aksoy, “Yaz sezonu öncesi herkesi motor sahibi yapmaya hazırız” diyerek kampanya fırsatının kaçırılmaması konusunda çağrıda bulundu.

5 ay önce MAGAZİN

“Master kör” oyunu ile bir kez daha geçtiğimiz günlerde sahneye çıkan ve seyircisine kahkaha tuhafını yaşatan görme engelli Savaş Saygılı, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Saygılı, sahnede hem yaşadıklarını anlattı hem de kaleme aldığı şiiri izleyenlere sundu.

5 ay önce EĞİTİM

Kargenç Çevre ve Spor Kulübü’nün koordinatörlüğünde yürütülen AB Erasmus+ Spor Programı kapsamında hibelendirilen Game of Seasons (GameS) projesi Ankara’da, proje ortaklarından Herkes İçin Spor Federasyonu’nun ev sahipliğinde ve büyük bir finalle sona erdi.

5 ay önce KARASU

Sakarya’nın Karasu ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sırasında kadın halk oyunu ekibi oyuncularından birinin sakatlanması üzerine yerine usta eğiticisi girdi. Kadınlarla beraber oynayarak oyunu tamamlayan erkek usta öğretici, izleyenlerden büyük alkış aldı.

5 ay önce KARASU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Karasu Kaymakamlığı’nda çelenk sunma töreniyle başladı. Törenin ardından; öğrenciler ve vatandaşlar Karasu Şehir Stadı’na bando ve kortej eşliğinde yürüyüş yaptı. Stattaki kutlama programı; renkli gösteriler ve final gösterisiyle sona erdi.

5 ay önce SİYASET

Karasu Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mithat Kandil, Karasu’nun Denizköy Mahallesi’nde bulunan kaçak tatil köyü için belediyeye soru önergesi verdiklerini belirtti. Kandil, tatil köyü yanında yaptığı çekimde “Buraya kimler izin vermiş? Neden yıkılmıyor?” ifadelerini kullandı.