• 28-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,01
  • STERLIN 44,42
  • ALTIN 3.011,88
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.700
5 ay önce SİYASET

CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Karasu’nun Denizköy Mahallesi sahilinde bulunan ve kıyı kenar çizgisi içerisinde kalan tatil köyünü soru önergesi sunarak bir kez daha meclise taşıdı. Taşkent, sorularının Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlanmasını istedi.

5 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye genelinde bilim ve sanat merkezleri arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere şehir gezisi düzenledi. Matematik, astronomi ve uzay bilimleri alanında Sakarya’yı temsil eden öğrenciler aileleriyle birlikte Karasu’nun doğal güzelliklerinde keşfe çıktı.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce KARASU

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Karasu İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi bir dizi ziyaretlerde bulundu. Hem ev hem de özel eğitim merkezlerini ziyaret eden Çelebi, engelli bireylere çiçek ve hediye verdi.

5 ay önce KOCAALİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali ilçesinde gece boyunca sürdürdüğü çalışmalar kapsamında bölgenin sıklıkla arızalanan ve su kayıplarına neden olan içme suyu vanalarını yeniledi. 7 mahalleye su temin eden hat üzerindeki çalışmalar sabahın ilk saatlerinde tamamlandı.

5 ay önce KARASU

15-21 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle, Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, gençlerle birlikte Kaymakamlık önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Törende gençlere yönelik konuşma yapan Ataç, “Sevgili gençler, binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir” vurgusu yaptı.

5 ay önce EĞİTİM

2019 yılından bu yana İnönü İlkokulu’nda müdürlük görevini yürüten Turgut Aksu, TOKİ İlk ve Ortaokulu’na müdür olarak atandı. Aksu’nun, TOKİ Okulu’nun fizibilitesini değiştirmek için ise şimdiden çalışmalara başladığı öğrenildi.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce SPOR

2.Amatör Küme’de mücadele eden Karasu 1933 ve Karapınarspor, Karasu Şehir Stadı’nda Pazar günü karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-0 Karasu 1933’ün üstünlüğü ile tamamlandı.

5 ay önce KARASU

“Kamuda Tasarruf Tedbirleri” kapsamında alınan kararlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından 13 Mayıs Pazartesi günü açıklandı. Açıklamanın ardından gözler Karasu’da yapılması beklenen projelere çevrildi. Tasarruf planına göre Karasu’nun beklediği projeler hayal olacak.