• 29-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,49
  • ALTIN 3.023,78
  • BİST100 8.946
  • BTC 69.690
5 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesi Tuzla Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü, olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

5 ay önce TÜRKİYE

Dijital pazarlama stratejilerinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan SEO, işletmelerin çevrimiçi görünürlüğünü artırmak ve hedef kitle ile etkileşimi güçlendirmek için hayati önem taşır. Ancak doğru SEO ajansını seçmek, bu başarının anahtarıdır. İşte SEO ajanslarının sunduğu hizmetler ve doğru bir ajansı seçerken dikkat edilmesi gereken ipuçları:

5 ay önce TÜRKİYE

Magazin dünyasının renkli atmosferinde, ünlülerin tarz tercihleri ve moda trendleri her zaman merak konusu olmuştur. Özellikle 2024 modasında, ünlü isimlerin gardıroplarında belirgin bir şekilde yer edinen renkler, moda dünyasında büyük bir ilgi uyandırmaktadır. İşte, magazin dünyasının renk rüzgarıyla şekillenen güncel trendler ve ünlülerin tercihleriyle dolu bir inceleme.

5 ay önce EKONOMİ

Sakarya Fırıncılar Esnaf Odası ile ilçelerdeki Esnaf ve Sanatkarlar Odaları'nın taleplerini değerlendiren Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) fiyat belirleme komisyonu, il genelinde 250 gramı 10 liradan satılan ekmeğin gramajının 200 grama düşürülmesini kabul etti.

5 ay önce SPOR

Karasulu 4 ismin yer aldığı Ferizlispor, Süper Amatör Küme’deki müsabakalar sonucunda Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Ferizlispor’da kupayı kaldıran isimler arasında dört de Karasulu futbolcu vardı.

5 ay önce EĞİTİM

Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Mesleğime giden yol” programı düzenlendi. Programda; meslek lisesinden mezun olduktan sonra kariyer sahibi olan kişiler, okul öğrencilerine seminer verdi. Lise öğrencileri merak ettikleri tüm soruları mezunlara sorma fırsatı da elde etti.

5 ay önce KARASU

81 ilde düzenlenen Orman Genel Müdürlüğü’nün başlattığı “Orman benim” kampanyası Cuma günü Karasu Kızılcık Mahallesi ormanlık mevkiinde de düzenlendi. “Doğa benim, orman benim” mottosuyla yapılan etkinlikte ormanlık alanda yol kenarında bulunan çöpler temizlendi.

5 ay önce EĞİTİM

Karasu Sezi Eratik Ortaokulu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile Psikolog Rumeysa Hacısalihoğlu tarafından velilere “Teknoloji bağımlılığı” semineri verildi. Hacısalihoğlu, ebeveynlere teknolojik cihazların güvenli ve verimli kullanımı ile ilgili çocuklara rehberlik etmenin yollarını anlattı.

5 ay önce KÖŞE YAZILARI
5 ay önce MAHALLELER

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir mahalleye bırakıldığı iddia edilen başıboş köpekler, bir mahalle sakininin 60’dan fazla tavuk ve ördek yavrusunu telef etti. Üçoluk Mahallesi Muhtar Azası İrfan Terezü, “Bugün hayvanlara saldıran köpekler, yarın çocuğa, vatandaşa saldıracak” diyerek yetkililerden yardım istedi.