Ayşenur Elmacı'nın "İstenince birlik olunuyor" başlıklı köşe yazısı

Camitepe Mahallesi’nde düzenlenmesi istenen Kuzuoğlu Su Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Karasu’ya yapılması planlanan dev su ürünleri yetiştiriciliği ve işleme tesisi için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı Karasu Belediye Başkanı Sarı’nın “Karasu’da istemiyoruz” sözleri üzerine halkın da desteğiyle (ÇED) toplantısı engellendi.

17 Nisan Perşembe günü gerçekleşmesi planlanan ÇED toplantısında yeniden birlik ve beraberliğin sonuçlarını hep birlikte gördük ve konuşmalara birebir şahit olduk.

Bir ve birlikteliği her zaman savunmuş, çok güzel sonuçlar getirdiğini vurgulamışımdır.

AK Parti İlçe Başkanı Recep Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Semih Karakaş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hamza Uğur, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Osman Önal, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar olarak bir kez daha bir ve birlikte oldu.

Karasu’da yapılacak her yatırımda veyahut her durumda keşke bir ve birlikte olunabilse. Çünkü gerçekten bir ve birlikte olunca çok güzel oluyoruz.

KAYBETMEKTE BİR KAZANÇTIR

Karasu muhtarlar derneği seçimi sonrasında hayırlı olsun ziyaretlerini dernekte kabul eden Limandere Mahallesi Muhtarı Sinan Erbaş’a üç haftadır ziyaretler devam ediyor.

Ziyaretleri Karasu Mahalle Muhtarı ile birlikte kabul eden Muhtarlar Derneği Başkanı Sinan Erbaş her ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaştı, paylaşmaya da devam ediyor.

Fotoğraflarda dikkatlerden kaçmayan ise dernek seçimini kaybeden Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu’nun hiçbir ziyarete katılmadığı görüldü.

Topaloğlu seçimi kaybettikten sonra sergilediği tavır ise daha da tuhaftı. Seçim kazanılır kaybedilir. Bunu kimse unutmamalıdır. Ama sergilenen tavır, hal ve hareketler asla unutulmaz.

Yaklaşık üç dönemdir dernek başkanı olan Topaloğlu, dernek sekreterinin aracılığıyla “Seçim basına kapalı olacak. Basın davet edilmedi” dendiği için biz seçimi içerden takip edemedik.

Evet, Muhtarlar Derneği seçimi basına kapalı oldu. Karasu’ya hükümdar seçiliyordu ya, gizli gizli seçim yapıyorlardı.

Dernek seçimi için kurumumuza basın olmayacak dendiği için kurum olarak seçime gitmedik. Ama seçime giden basın mensubu arkadaşlarımız vardı. Onlara seçim basına kapalı olacak denmedi. Diğer basın mensubu arkadaşlarımız seçimi takip etti. Sadece biz seçimin nerede olacağını sorduğumuz için tarafımıza basın davet edilmedi dendiği ve gitme gereği duymadık.

Yok sayarsan yok olursun derler bizim buralarda. Yapacak bir şey yok. Eski Dernek Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu giderayak yine yok saydı kurumumuzu. Olsun. Hiç problem yok.

Bir nebze de olsa rahatlayacaksan KAYBETMEKTE BİR KAZANÇTIR biraz sakinleşmeni diliyorum.