EKONOMİ

Fizyo Merv açılış törenini gerçekleştirdi

Karasu’da yaklaşık 2 ay önce faaliyetine başlayan Fizyo Merv Fizyoterapist ve Egzersiz Danışmanlığı Cuma günü açılış törenini gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende Fizyoterapist Merve Tatar, davetliler ile yakından ilgilendi.

Yaklaşık iki ay önce Karasu’da faaliyetine başlayan Fizyo Merv Fizyoterapist ve Egzersiz Danışmanlığı, Cuma günü geniş katılımla açılış törenini gerçekleştirdi. Fizyoterapist Merve Tatar, davetliler ile yakından ilgilenerek işletme hakkında bilgi verdi.

İlçe protokolünün kurdele kesiminin ardından Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, hem Karasu halkına hem de Tatar’a işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Fizyoterapist Merve Tatar, “Merkezimizde manuel terapi, ortopedik rehabilitasyon, kupa terapi, nörolojik rehabilitasyon, klinik pilates, hamile pilates, kinezyolojik bantlama, klinik masaj, grasto tolls hizmetlerimiz bulunmakta. Sadece manuel terapi değil hastanın da içerisine dahil olduğu, hastayla birlikte aktif şekilde egzersiz danışmanlığı yapabilecekleri bir merkez kurduklarını da söyleyen Tatar, 45-50 dakikalık seanslarımız oluyor. Hem pilates hem de manuel terapi yapıyoruz. Hasta sedyede bakıldıktan sonra uygun testler yapılıyor ve ön görüşme sonrasında hastaya uygun program oluşturuluyor. Daha detaylı bilgi için 0553 002 26 34 numaradan ya da İncilli Mahallesi eski Hastane Caddesi üzerindeki işletmemize gelerek bilgi alabilirsiniz” sözlerini kullandı.