Dünya klasiklerinden Ölü Ozanlar Derneği, Karasu’ya geliyor. 16 Ocak Salı günü Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan tiyatro oyunu için Kır Optik, Lumos Kafe, Yusup’us Mimus Kafe ve Cafe De La Mösyö’de biletler satışa sunulmaya başladı.

Organizatörlerden Sevil Bozan Balcan, “Yönetmenliğini Hakan Altıner’in yaptığı dünya klasiklerinden Ölü Ozanlar Derneği, kitaptan uyarlanmış ve daha önce sinema filmi de yapılmış ödüllü bir oyundur. Bu oyunu büyük bir oyuncu kadrosu ile Karasu’da seyircisiyle buluşturmak için heyecanlıyız. Oyunumuz 2 perdelik ve 90 dakika sürecektir” dedi.

Mehmet Tahir Gök ise yaptığı açıklamada, “Dev bir kadroyu Karasu’ya getirmenin heyecanı içerisindeyiz. Oyuncu kadrosunda Hakan Altıner, Tayfun Yılmaz, Sadi Özen, Berkay Şengil, Berkay Şanveren, Onur Yaldız, Barış Özkoçak, İrem Uğural, Dilara Ayata, Cem Bayurgil, Uğurcan Güngör, Yaman Sivri, Can Özoğul ve Metin Hasgül yer almakta. Biletlerimiz 250 TL’den satılmaya başladı ve koltuklar numaralıdır. Önlerden yer kapmak isteyenlerin acele etmesini tavsiye ederiz. Şimdiden iyi seyirler diliyoruz” diye konuştu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi