BELEDİYE PERSONELİ ŞOKTA

Karasu Belediyesi’nde seçim sonrası işçi çıkarma vakası yaşandı. Belediye Başkanı İshak Sarı’nın koruması Gökhan Bayrak ve makam şoförü Cahit Eftel Küler’in görevlerine son verildiği öğrenildi. İddialara göre Cuma günü mesai bitimine kadar işinin başında olan Bayrak ve Küler’in evlerine gittikten sonra kendilerine mesajla durumu bildirildiği yer aldı. Bayrak’ın belediye ile ilişiğinin kesildiği, Küler için ise görev değişimi yapıldığı öğrenildi. Kamuoyunda bu iki isimin yanı sıra bazı işçilerinde işlerine son verildiği dedikodusu da yer aldı.

SİVRİSİNEK KABUSU

Küresel ısınma nedeniyle mevsim normallerinin üzerinde seyreden hatta 28 dereceyi kadar bulan hava sıcaklıklarıyla beraber sivrisinekler baş göstermeye başladı. Sivrisineklerin aslında kışında bölgemizi çok terk ettiğini söyleyemeyiz. Ama şimdiden bunun önlemi alınmaz ise yazın Karasu’yu çok başka bir kabusun beklediğini belirtebiliriz. Bizden uyarması…

SEÇİM İÇİN HAREKETLİLİK BAŞLADI

14 Temmuz 2024’te yapılacak olan S.S. Karasu OSB ve Liman Kooperatifi Başkanlık seçimleri için Karasu’da hareketlilik başladı. Mevcut Başkan Ahmet Likos’un da yeniden aday olması beklenen seçimler için ilk adaylık açıklamasını Karasu esnaflarından Nejat Kılıç yaptı. Böylelikle Karasu’da bir seçim hareketliliği daha başlamış oldu.

ELİNİZE NE GEÇTİ

Karasu sahilinde bulunan bazı tuvaletler harabeye döndü. Bazı kendini bilmez kişi ya da kişiler bu tuvaletlere zarar verdi. Sadece merak ediyorum. Sebep ne? Elinize ne geçti? Çok keyif aldınız mı bunu yaparken? Yahu arkadaş biz kendi malımıza sahip çıkmazsak kim bizim malımıza sahip çıksın! Yapmayın Allah aşkına. Hangi kafayla yapıyorsanız yapmayın!

RANDEVUYA GİTMEYENLERE YENİ TEDBİR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu onay sisteminin de devreye alınacağını, onay verdiği halde randevusuna gitmeyenlere aynı bölümden 15 gün içinde yeni randevu verilmeyeceğini belirtti. Koca, iki kez üst üste randevuya gitmeyenlere de tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini ve randevu sorununu kalıcı şekilde çözeceğini açıkladı.

EZİRMİK GÖREVİ DEVRALDI

Karasu İlçe Sağlık Müdürü Yavuz Selim Özdin’in SEAH’a atanmasının ardından müdürlük koltuğuna Uzman Doktor Elif Ezirmik getirildi. Ezirmik, görevi devralmasının ardından kamu ziyaretlerine de başladı. Doktor Ezirmik’in bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarına yenilerini eklemek için de kolları sıvadı. Uzm.Dr.Elif Ezirmik’in şu anda vekaleten baktığı İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine yakın zamanda asaleten atanması da bekleniyor.