• 22-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 3.008,37
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.500
1 hafta önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karasuspor, deplasmanda Ferizlispor ile karşı karşıya geldi. Derbinin kazanını ise atılan tek golle Karasuspor oldu.

1 hafta önce SPOR

Süper Amatör Küme temsilcilerinden Aziziyespor, Kaynarcaspor’u kendi evinde konuk etti. Kafkaslar, maçı 2-0 alarak rakibini evine eli boş gönderdi.

1 hafta önce SPOR

1.Amatör Küme’nin deneyimli ekiplerinden Darıçayırıspor, ligin ilk maçını kendi sahasında Akyazıgücü ile oynadı. Kıyasıya mücadele içerisinde geçen müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı.

1 hafta önce SPOR

1.Amatör Küme takımlarından Karapınarspor, Erenler Sentetik Saha’da Kışlaçay ile karşı karşıya geldi. 2-2 biten maçta Karapınarspor, ilk puanını almış olsa da galibiyeti yakalayamadı.

1 hafta önce SİYASET

Kurudere Mahallesi’ni ziyarete den ve fındık üreticileriyle bir araya gelen Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, “Karasulu fındık üreticisi, bu yıl kazandığının önümüzdeki yılın giderlerine yetişemediğinden şikayetçi. İhracat kaleminin en yüksek getirisi olan fındığın bu denli üretimden ve üreticiden uzak kalması kabul edilemez bir durum” dedi.

1 hafta önce SAĞLIK

Dünya Artrit Günü kapsamında Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Karasu Merkez Aile Sağlığı Merkezi’nde stant kuruldu. Ekipler hem vatandaşı bilgilendirdi hem de broşür dağıttı.

1 hafta önce EKONOMİ

Karasu’da yaklaşık 2 ay önce faaliyetine başlayan Fizyo Merv Fizyoterapist ve Egzersiz Danışmanlığı Cuma günü açılış törenini gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende Fizyoterapist Merve Tatar, davetliler ile yakından ilgilendi.

1 hafta önce KARASU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Sakarya İl Müdürlüğü, 2025-2029 Sakarya Deniz Çöpleri İl Eylem Planı’nı yayınladı. Karasu’nun da arasında bulunduğu üç ilçe sahilinden toplanan çöp miktarı ise dikkat çekti.

1 hafta önce SPOR

Amatör Spor Haftası, Karasu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Voleybol, hentbol ve okçuluk gibi branşlara amatör sporcular yoğun ilgi gösterdi. Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, haftanın amacının sporculara amatör spor bilincini kazandırmak olduğunu vurguladı.

1 hafta önce ASAYİŞ

Karasu’da İlçe Jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı. Operasyonda şahsın evinde çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.