Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta haftanın maçında Karasuspor, deplasmanda Ferizlispor’u 0-1’lik skorla geçmeyi başardı. Pazar günü Ferizli Sentetik Saha’da oynana müsabakada Karasu’nun golü 29.dakikada penaltıdan geldi.

ORGANİZE EKİP

BAL’da Sakarya’yı temsil eden dört takımdan iki olan Karasuspor ve Ferizlispor, Pazar günü karşı karşıya geldi. Ferizli Sentetik Saha’da Pazar günü oynanan müsabakaya her iki temkinli başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren organize bir ekip görüntüsü veren Karasuspor, rakibi üzerindeki baskıyı her geçen dakika artırdı. İlk 20 dakikada rakibi üstüne mutlak üstünlük kuran sarı-kırmızılılar karşılaşmanın 29.dakikasında kazanılan penaltıyı, Umut Pusat ile gole çevirdi ve skor 0-1’e geldi. Bu dakikadan sonra da sahadaki üstünlüğünü koruyan Serdar Ergelen’in öğrencileri, soyunma odasına da bu skorla girdi.

DİSİPLİNDEN KOPMADILAR

İkinci yarıda ise Karasuspor, atak futbola ara vererek, skoru koruma yoluna gitti. Oyunu genel olarak kendi sahasında kabullenen sarı-kırmızılılar, kontrataklarla gol arayışında bulundu. Topu ayağında tutan ve rakibe rahat oyun imkanı tanımayan Karasuspor, karşılaşmanın son dakikasına kadar oyun disiplininden kopmadı. Karasuspor taraftarının güvenlik gerekçesi ile alınmayacağı önceden duyurulan müsabakanın sonunda gülen taraf Karasu temsilcisi oldu. Karasuspor, elde ettiği bu galibiyetle ikide iki yaparak puanını 6’ya çıkardı. Karasuspor averajla 3.sıraya yerleşti.

Ferizlispor: 0 - Karasuspor: 1

Saha: Ferizli Sentetik Saha

Hakemler: Oğuzhan Keçeci, Alperen Şeker, Ahmet Erol

Ferizlispor: Kaan, Yusuf Efe (Tarık), Deniz Berk, Ediz (Furkan), Gökhan, Alper, Berkhan (Emir Han), Abdülbaki (Görkem), Kerim, Furat, Furkan

Teknik Sorumlu: Yusuf Berk Yıldız

Karasuspor: Emre, Fikret, Hüseyin, Ahmetcan, Melih, İlyas, Arda, Umut, Talha (Murat Kaan), Burak (Ömer Sina), Ozan (Yunus)

Teknik Sorumlu: Serdar Ergelen

Gol: Dk.29 (Pen.) Umut Pusat (Karasuspor)

Ramazan Marmara'nın haberi

Karasuspor Ferizlispor Bal Maç F1

Karasuspor Ferizlispor Bal Maç F2

Karasuspor Ferizlispor Bal Maç F3

Karasuspor Ferizlispor Bal Maç F4

Karasuspor Ferizlispor Bal Maç F5

Editör: Güler Çınasoğlu