• 22-10-2024
  • USD 34,26
  • EUR 37,16
  • STERLIN 44,59
  • ALTIN 3.011,71
  • BİST100 8.726
  • BTC 67.400
1 hafta önce ASAYİŞ

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce uyuşturucu kullanımı ve ticaretiyle ilgili mücadele sürüyor. Yapılan operasyon kapsamında uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir kişi daha yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

1 hafta önce KARASU

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Esra Tuncer, eşine yardım için gittiği atölyede dört yılın sonunda mobilya ustası oldu. Üç çocuk annesi Tuncer, kadınlara da “Hiçbir işten korkmayın, çalışın” mesajı verdi.

1 hafta önce KARASU

Sarıfiliz Tarım Market işletmecisi Ziraat Mühendisi Umut Uysal, önümüzdeki yıl Karasu’yu büyük bir tehlikenin beklediğine dikkat çekti. Kahverengi kokarca Karasu’da kışlamaya geçti. Mücadele verilmezse önümüzdeki yıl Karasu’da toplayacak fındık bulamayacağız” dedi.

1 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir Odunpazarı’nda pompalı tüfekle Burak Ünlüer’in ölümüne sebep olan H.K., motosikletiyle kaçtığı Karasu Yalı Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu sonucu gözaltına alınan zanlı, Eskişehir’e götürülerek adli makamlara teslim edildi.

1 hafta önce KARASU

2010 yılında Karasu Darıçayırı Mahallesi’nde kurulması planlanan, çevredeki doğal su kaynaklarına ve çevre mahallelere zarar vereceği gerekçesiyle başta mahalle sakinleri olmak üzere STK ve Karasu halkının karşı çıkmasıyla hukuki süreç başlatılan çimento fabrikası hakkında nihai karar verildi. 14 yılın ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, planlanan faaliyetin oluşturacağı olumsuz çevresel etkiler sebebiyle söz konusu proje için "ÇED Olumsuz Kararı" verdi.

1 hafta önce KARASU

Anadolu Gençlik Derneği Karasu İlçe Temsilciliği, gençlere yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlçede okullarda çalışmalar yaptıklarını söyleyen AGD İlçe Başkanı Hasret Aksoy, “Anadolu Gençlik Derneği olarak, gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkaracak, onlara ilham verecek projelerle geleceğe umutla bakıyoruz. Karasu'nun aydınlık yarınları için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

1 hafta önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 2 - 8 Ekim 2024 tarihli 313.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

1 hafta önce SPOR

Birinci Amatör Küme A Grubu’nda mücadele edecek olan Darıçayırıspor, sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Transfer çalışmalarında son aşamaya gelen ve kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Karasu ekibi, bünyesine beş yeni oyuncu daha kattı.

1 hafta önce SPOR

Kulüp Başkanı Hasan Özkan, hafta sonu oynanan Bozüyük Vitraspor - Karasuspor karşılaşması sonrasında veryansın etti. Özkan, “BAL’da mücadele eden takımımızın maçını izlemeye ne Belediye başkanı ne de başkan yardımcılarından kimse gelmedi. Bu çok zoruma gitti” dedi.

1 hafta önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tanıtım gezileri kapsamında ağırladığı Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini Acarlar Longozu, Yeni Mahallesi başta olmak üzere şehrin cennet köşelerini gezdirdi.