Karasuspor Kulüp Başkanı Hasan Özkan, Bozüyük Vitraspor – Karasuspor karşılaşması sonrasında veryansın etti. BAL’da mücadele eden Karasuspor’un ilk maçına, Karasu Belediyesi’nden kimsenin gelmediğini söyleyen Özkan, Karasuspor’un bir marka olduğunun altını çizerek Belediye’yi sağduyuya davet etti. Özkan açıklamasının devamından şunları söyledi:

KADERİNE TERK EDİLDİ

“Karasu Şehir Stadı’nda ilk 60 dakika çok güzel bir maç yaptık. Yaklaşık 2 bin kişi ile karşılaşmayı izledik. Karılaşmayı izleyen taraftarlarımıza, misafirlerimize iyi bir maç izletmişizdir. Karasuspor Kulüp Başkanı olarak çok doluyum. Karasu gibi bir ilçede bu kulüp resmen kaderine terk edildi. Koskoca kulüp üç - beş kişinin elinde uğraşıp duruyoruz. Su taşıma ile nöbetçi eczane gibi kulübe sahip çıkmaya çalışıyoruz. Alt yapı, üst yapı olsun gerçekten yürümüyor.

EN BÜYÜK REKLAM

Karşılaşma sonrası en çok zoruma giden şey ben kendimi bildim bileli AK Partili’yim. İlçenin takımı Karasuspor maçında Belediye’den bırakın Başkanı hiçbir başkan yardımcımız yoktu. Kocaali’nin Belediye Başkanı geldi maçı izledi. Başkanı geçtim, başkan yardımcılarını da geçiyorum ilçe başkanları bile maçta yoktu. Bunu gerçekten anlamak istiyorum. Karasuspor ilçenin en büyük sivil toplum örgütü ve en büyük takımıdır. En büyük reklamdır Karasuspor. İki ayda beş milyon para toplayıp takıma harcama yaptık.

GELMEKTE Mİ ZORDU

Ankara’ya kadar gittik sahanın zeminini değiştirdik. Geldiler sahanın zeminini kendileri yapmış gibi reklamını yaptılar. Sayın İshak Başkan, 30 kere odana geldim. Resmen sana her zaman yalvardım, yakardım. Seçim zamanı seninle yan yana her yere geldim. Sana çalıştım, sana oy attım. Para istemiyoruz dedik. Yol konaklama anlamında destek ol istedik. Fazla bir şey istemedik sizden. Kocaali’den Belediye Başkanı kalkıp Karasu’ya maçımızı izlemeye geliyor. Sizden hiç kimse yok. Gelmediniz, aramadınız. Nezaketen gelmekte mi zor?

GÜCÜMÜZ YETMİYOR

Karasu’da yol yapmak, doğalgaz yapmak, kaldırım yapmak mı tüm güzellik? Karasu’da hiçbir sosyallik yok. Akşam 6’dan sonra gelin Şehir Stadı’nda o minik öğrencilerin nasıl çalıştıklarını, aileleri ziyaret edin. Karasu için nasıl mücadele ettiğimizi görün istiyoruz. Takım harika, bu takım niye 3.Lige çıkmasın? Bu ilçe her şeyi hak etmiyor mu? Bu takıma az bir şey dokunsanız bu takım 3.Lige çıkar. Gerçekten gücümüz bir zaman sonra yetmiyor.

ARTIK YETER

AK Parti İlçe Başkanı neredesiniz? Bir sefer maça gelin. Seçim zamanı bir gözüküp kayboldunuz. Belediye’den bu takıma su alamıyorum. Karasuspor’a destek için gelin dolaşalım, destek isteyelim diyorum Belediye’den kimseyi yanımda göremiyorum. Belediye’ye gittiğimde bana “Takımı lav et, olsa ne olur olmasa ne olur?” diyorlar. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır’dan su istedim bana “Geçen sene verdik ya” dedi. Sonra ben susuyorum. Senelerdir ağzımı açmadım. Artık yeter.

UTANAN BEN OLMAYACAĞIM

Ben kendime bir şey istemiyorum. Karasu’nun markası olan Karasuspor’umuza destek istiyorum ve bu takım için destek istemekten vazgeçmeyeceğim. Utanan ben olmayacağım. Karasuspor için ben her zaman, her şartta destek isterim. Eğilirim, bükülürüm. Bundan asla gocunmam. Biz Belediye’nin kasasından para istemiyoruz. Bize yol göstersinler istiyorum sadece. Belediye meclis üyelerine kadar, oda başkanlarına kadar herkese yalvardım. Bizlere otobüs, konaklamada yardımcı olun dedim. Ama yok. Bu zamana kadar sustum. Ben 20 senemi bu kulübe adadım. İyi veya kötü çok bedeller ödedim. Sevenim olur sevmeyenim olur ama benim mücadelem sadece Karasuspor’umuzdur. Bunu herkesin bilmesini isterim. Belediye’yi bu konuyla ilgili sağduyuya davet ediyorum.”

N V T 8842

Editör: Güler Çınasoğlu