• 23-10-2024
  • USD 34,28
  • EUR 37,05
  • STERLIN 44,53
  • ALTIN 3.027,88
  • BİST100 8.839
  • BTC 67.799
3 hafta önce KARASU

Sakarya sahillerinde deniz sezonu 30 Eylül Pazartesi günü, cankurtaran ekiplerinin mesailerinin son bulması ile kapanacak. Sezonun son günlerinde hava sıcaklığı Karasu’da 30 dereceyi buldu. Vatandaşlar ise sezonun son gününü, denize girerek ve güneşlenerek tamamladı.

3 hafta önce SPOR

1.Amatör Küme takımlarından Darıçayırıspor ile Süper Amatör Küme ekiplerinden Kocaali Sahilspor, Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Lig maçını aratmayan müsabakada iki takımda eksiklerini görme fırsatı elde etti.

3 hafta önce ASAYİŞ

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, bir süredir takibe aldığı 50 yaşındaki H.T.’yi yasaklı madde satışı yaptığı esnada suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Uyuşturucu taciri, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 hafta önce SAĞLIK

Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Ebe Yeliz Ateş Mazlum ve Dr.İrem Keser tarafından Sezi Eratik Ortaokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi'nde, Dünya Kuduz Günü kapsamında toplam 450 öğrenciye eğitim verilerek, kuduz broşürleri dağıttı.

3 hafta önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 25 Eylül - 1 Ekim 2024 tarihli 312.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

3 hafta önce EKONOMİ

Sakarya Kent Şurası Eylül ayı toplantısında konuşan Mehmet Çatalbaş, Sakarya’da bu yıl fındıktan 2 milyar TL zarar edildiğini belirtti. Bakanlıklara bu konuda iş düştüğüne vurgu yapan Çatalbaş, “FERRERO’nun yaptığı işi bakanlıklarımız yapsa, 14 milyar TL hazinemizde kalır” dedi.

3 hafta önce EĞİTİM

Karasu İlçe Müftülüğü’nün önderliğinde Mevlid-i Nebi haftası kapsamında Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, liseli gençlerle buluştu. Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen programa Karasulu lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

3 hafta önce EKONOMİ

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, emlak sektöründe devrim niteliğinde bir değişim yaşandığını ifade etti ve 15 Eylül’de yürürlüğe diren Elektronik İlan Doğrulama Sistemi sayesinde yetki belgesi olmayan emlakçıların ilan veremeyeceğini söyledi.

3 hafta önce SPOR

Bugüne kadar birçok amatör kulüpte futbol oynadıktan sonra aktif futbol hayatını sonlandıran Aykut Baltacı, Karasuspor’da genel kaptanlık görevine getirildi. Baltacı, başarılı bir sezon geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi.

3 hafta önce KARASU

Karasu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Atilla Bıçakcı’nın SEDAŞ ile ilgili şikayetlerini dile getirmesinin ardından ilgili kurum bir açıklamada bulundu. Karasu Haberleri ve Öncü Karasu Gazetesi’ne yapılan açıklamada bahsi geçen bölgenin özel aydınlatma talebi kapsamında değerlendirilebileceği belirtildi.