• 23-10-2024
  • USD 34,26
  • EUR 37,03
  • STERLIN 44,52
  • ALTIN 3.017,53
  • BİST100 8.839
  • BTC 67.773
1 ay önce ASAYİŞ

Geçirdiği kalp krizi sonucu Ankara’da hayatını kaybeden Jandarma Kıdemli Albay Naim Tavlı, memleketi olan Sakarya’nın Karasu ilçesinde toprağa verildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesi Yalı Mahallesi'nde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar neticesinde hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. Şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

1 ay önce SPOR

1.Amatör Küme’ye sıkı bir şekilde hazırlanan Darıçayırıspor, hazırlık maçlarına devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Hafta içi Aziziyespor ile hazırlık maçı oynayan mavi-beyazlı ekip, yedi oyuncu ile de anlaşarak takımına kattı.

1 ay önce ASAYİŞ

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Yardımcılığı olarak görev yapan Jandarma Albay Naim Tavlı, Ankara’da, oğlu Mehmet Tavlı’nın söz gecesinde, yüzükleri takıldığı sırada fenalaştı. Kaldırıldığı hastanede geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

1 ay önce EĞİTİM

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) yeni dönem kurs kayıtları 23 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Yeni dönemde öğrenciler, Karasu başta olmak üzere Adapazarı, Akyazı, Geyve ve Sapanca’da 30 farklı branşta eğitim görecek. Başvurular www.sakarya.bel.tr adresinden yapılabileceği gibi Sosyal Gelişim Merkezleri’nden de bizzat yapılabilecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Karasu’da polis ekiplerince sürdürülen aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Çalışma kapsamında, hakkında kesinleşmiş 15 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan bir kişi de kıskıvrak yakalanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce EĞİTİM

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarında (SAMEK) yeni dönem kayıtları başladı. Karasu’nun içinde bulunduğu 16 ilçede kayıtlar 30 Eylül’e kadar devam edecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Karasu İlçe Jandarma ekipleri Yalı Mahallesi’ndeki bir eve baskın düzenledi. Yapılan baskın sonucu iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce uyuşturucu ile mücadele sürüyor. Gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, arama yaptıkları şahsın üzerinden 20 gram narkotik madde ele geçirdi.

1 ay önce KARASU

Karasu Ülkü Ocakları, her Perşembe akşamı Ocak’ta bir araya gelerek Kur’an-ı Kerim okudu. MHP Karasu İlçe Başkanı Hamza Uğur’un da katıldığı programda şehitler için dua edildi.