Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de ilk kez mücadele etmesine rağmen Play Off’u son anda kaçıran Darıçayırıspor, yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip bir yandan hazırlık maçına çıkarken bir yandan da transfer çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Hafta içinde Süper Amatör Küme’nin köklü ekiplerinden Karasu Aziziyespor ile karşılaşan Darıçayırıspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Mavi-beyazlılar aynı zamanda sponsor çalışmalarına da devam ediyor. Takımın başarılı bir sezon geçirmesi adına ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Serkan Erdoğan, tüm güçleri ile lige hazır olacaklarının altını çizdi.

Başkan Erdoğan, öncelikli hedeflerinin ligi şampiyon olarak bitirmek olduğunu belirtti. Erdoğan, “Bu hedefimizde ulaşamazsak Play-Off’a katılmayı planlıyoruz. Tüm hedefimizi şampiyon olmak için yapsak da Play-Off’u da değerlendirip, önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme’ye yükselmeyi hedefliyoruz” dedi. Takıma yaptıkları takviyeler ile grubun iddialı ekipleri arasında yer aldıklarını da söyleyen Başkan Erdoğan, bu hafta 7 yeni oyuncuyu mavi-beyazlı renklere bağladıklarını da söyledi.

Editör: Güler Çınasoğlu