• 23-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,02
  • STERLIN 44,43
  • ALTIN 2.987,08
  • BİST100 8.715
  • BTC 66.161
1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde elinde bıçakla siteyi basarak vatandaşa kabus dolu gece yaşatan eski site yöneticisinin oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest kaldı.

1 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 28 Ağustos - 3 Eylül 2024 tarihli 308.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

1 ay önce KARASU

Karasu’da sabaha karşı etkisini gösteren şiddetli rüzgar ve yağış, ilçe merkezinde direk ve ağaçlara da zarar verdi. 605 sokakta bulunan telefon direği devrildi, elektrik kablolarına zarar verdi. Bir ağacın devrilmesiyle park halindeki otomobilde maddi hasar oluştu.

1 ay önce EKONOMİ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bulunan 2 bin 200 dönümlük hazine arazisinin 49 yıllığına hibe olarak verilmesiyle başlayan BMC hikayesi, 31 Ağustos tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan 8905 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile son buldu. İşte detaylar:

1 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan bir siteye gece vakti giden şahıs, elindeki bıçakla site sakinlerine dehşeti yaşattı. Şahsın, elinde bıçak ile küfür ve tehditler savurduğu anlar saniye saniye cep telefonu ile kaydedildi.

1 ay önce KARASU

Ağustos ayının da bitmesiyle birlikte Karasu’da yaz sezonu da tamamlanmış oldu. Sezonun bitmesi ve okulların açılacak olmasıyla birlikte tatilciler dönmeye başladı. Cumartesi günü tıklım tıklım dolu olan Karasu sahili Eylül ayının ilk günü boş kaldı.

1 ay önce MAGAZİN

Arif Demirci ve Şükran Ceviz, Pazar günü düzenlenen düğün cemiyetiyle dünya evine girdi. Çift mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.

1 ay önce MAGAZİN

Beyza Bıçak ve Haluk Birinci, dünya evine girdi. Çifti en özel gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

1 ay önce SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı, beklenen 118.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçlarını yayınladı. Kuralar kapsamında Karasu’ya 19 yeni tabip için kadro açıldı. Görevlendirilecek tabiplerin Ekim ayı gibi göreve başlaması bekleniyor.

1 ay önce KÖŞE YAZILARI