• 25-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,20
  • STERLIN 44,53
  • ALTIN 3.004,41
  • BİST100 8.873
  • BTC 67.862
2 ay önce SPOR

Önümüzdeki sezon için iddialı bir ekip kurmayı hedefleyen Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Karasuspor, kaleci antrenörü olarak futbol hayatına devam eden Fatih Yılmazer ile imzaları attı. Yılmazer ile yapılan anlaşma kulübün sosyal medya sayfasından paylaşıldı.

2 ay önce SAĞLIK

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın projesini hayata geçiren Karasu Devlet Hastanesi, 40 gün içerisinde kullandığının iki katı kadar elektrik üretimi gerçekleştirdi. 2021 yılında yapılan etüt çalışması ile başlayan proje ile uzun vadede yüzde 40 enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

2 ay önce SPOR

Süper Amatör Lig’de gol kralı olan ve geçtiğimiz sezon Yeşilyurt Beldespor’da mücadele eden Karasulu Yalçın Yalazı, Pamukovaspor ile anlaştı.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce EĞİTİM

Karasu Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda müdürlük görevine geldiği günden beri okulda yaptığı yenileme, bakım ve onarım çalışmalarıyla takdir toplayan Mustafa Tetik, bu tatilde de boş durmadı. Tetik, “Yapılan her çalışma, atılan her adım öğrencilerimizin geleceğine ışık tutacaktır” dedi.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce SPOR

Karasu ve Kocaali’de pek çok kulüpte forma giyen Tunahan Yıldırım, Kaynarcaspor’un genel kaptanı oldu. Yıldırım ile yapılan anlaşma sosyal medya hesaplarından spor severlere duyuruldu.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce ASAYİŞ

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) coğrafi istatistik portalı verilerine göre Sakarya’da kaza sayılarında artış oldu. Bu kazalara bağlı olarak da ölü ve yaralı sayıları da her geçen yıl arttı.

2 ay önce EĞİTİM

Bulgaristan Sofya’da, Karbon Nötr Spor Kulüpleri Ağı'nın ilerlemesini ve geleceğini tartışmak üzere ortakları bir araya getiren önemli bir toplantı düzenledi. Kargenç Kulüp Başkanı Ersel Aydın, “Bu dönüştürücü girişim, spor sektöründe çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmeyi amaçlamaktadır” dedi.