Karasu Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’na müdür olarak geldiği günden beri okulda yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Mustafa Tetik, bu yaz tatilinde de çalışmalarına devam eti. Tetik, “İki yılı aşkın süredir okulumuzda yenileme, bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Okulumuzun güzel çocukları için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” vurgusunu yaptı.

GÜVENLİ VE EĞLENCELİ ALANLAR

Çalışmalar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Tetik, “İki yıllık görev yaptığım süreçte okulumuzun kötü durumda olan ve öğrencilerimiz için büyük risk teşkil eden ön bahçe beton çalışması yapıldı. Okulumuzun iç ve dış cephe boya ve yenileme çalışması tamamlandı. Tüm sınıflarımın pano, perde, dolap, askılıkları, öğrenci ve öğretmen tuvaletleri tamamen yenilendi. Zeka oyunları ve kütüphane yapıldı. Okul bahçemize öğrencilerimizin keyifle oynayacağı çocuk oyunları çizimi gerçekleştirildi. Okulumuzun kamera sistemi ve aydınlatma lambaları değiştirildi ve şeref köşesi yapıldı” ifadelerini kullandı.

BU YILDA DEVAM ETTİ

“Bu yaz döneminde ise okulumuz merdivenlerinin mermerleri, koridorlarımızın fayansları yenilendi” diyen Tetik, “Sınıflarımız ve koridorlarımızın boyası yapılarak gerekli tadilat işleri tamamlandı. Okulumuz bahçesinin arka kısmında bozuk olan zeminin kilit taşı söküm işlemi, beton döküm ve yenileme çalışması gerçekleştirildi. Okulumuza olası yangın anında ve su kesintilerinde kullanılmak üzere su deposu yapıldı, yangın söndürme sistemi ve hortumları yenilendi. Okulumuzun duvarları velilerimiz ile birlikte eğitici ve çocuklarıma hitap eden resimlerle süslendi. Öğrencilerimiz için risk teşkil eden eski rögar kapakları daha güvenli yeni nesil kapaklarla değiştirilerek güvenli hale getirildi” diye belirtti.

YILMADAN DEVAM EDECEĞİZ

Okul Müdürü Mustafa Tetik, “Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nun güzel çocukları için çalışmalarımıza yılmadan devam edeceğiz” vurgusu yaparak, “Yapılan her çalışma, atılan her adım öğrencilerimizin geleceğine ışık tutacaktır. Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli ortamda eğitim öğretime devamını sağlamak adına yapılan bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” sözlerini kullandı.

Fsm Ilkokulu Mustafa Tetik Okul Bakım Onarım Yenileme F1

Fsm Ilkokulu Mustafa Tetik Okul Bakım Onarım Yenileme F3

Fsm Ilkokulu Mustafa Tetik Okul Bakım Onarım Yenileme F2

Fsm Ilkokulu Mustafa Tetik Okul Bakım Onarım Yenileme F5

Fsm Ilkokulu Mustafa Tetik Okul Bakım Onarım Yenileme F4

Fsm Ilkokulu Mustafa Tetik Okul Bakım Onarım Yenileme F7

Fsm Ilkokulu Mustafa Tetik Okul Bakım Onarım Yenileme F9

Editör: Güler Çınasoğlu