• 25-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,16
  • STERLIN 44,49
  • ALTIN 3.007,86
  • BİST100 8.873
  • BTC 67.500
2 ay önce SPOR

Karasuspor altyapısında yetişen Yusuf Berberoğlu, önümüzdeki dönem Karasuspor forması giyecek. Çeşitli kulüplerde forma giyen Berberoğlu, ileri uç oyuncusu olarak sarı-kırmızılı ekip için mücadele edecek.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce SİYASET

Haftalık basın açıklamasını ilçe binasında gerçekleştiren Murat Ali Aksoy, Karasu Belediyesi’ne seslendi. “Seçimden 120 gün geçti. Bu ilçenin gençleri, esnafı ve emeklilerine yönelik ne yaptınız?” diyen Aksoy, doğalgaz için toplanan paralarla döküleceği söylenen asfalt çalışmalarının da beklendiğini vurguladı.

2 ay önce MAGAZİN

Karasu’nun sevilen simalarından Enes Yaşar ve Gülcan Keleş, hayatlarını birleştirdi. Çifti mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

2 ay önce MAGAZİN
2 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal ve beraberindeki meclis üyeleri ilçe basınıyla aylık basın toplantısını gerçekleştirdi. Önal, hastanenin acil bölümündeki doktor eksikliğine dikkat çekerken Meclis Üyesi Mustafa Çalık ise AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu’ya yüklendi. Çalık, “Aksu’nun yaptığı açıklama hezeyandır. 22 yıldır hem genelde hem de yerelde iktidarsınız. Küçük sorunları çözemiyorsunuz. Orası ağlama duvarı değil. Ya görevinizi yapın ya da çekip gidin” dedi.

2 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 24 - 30 Temmuz 2024 tarihli 303.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

2 ay önce KARASU

Cankurtaran Eğitmeni Yusuf Serdar Aldanmaz, sosyal medya hesabında öyle bir paylaşım yaptı ki, okuyanlar adeta o anı film şeridi gibi yaşadı. Aldanmaz, ölümle yaşam arasındaki o kısa ana dikkat çekti ve “Uyarıları dikkate alın. Kendinizi korumanın başka yolu yok” ifadelerini kullandı.

2 ay önce EĞİTİM

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MEBBİS Yöneticisi Ali Özdemir, Karasu’nun LGS tablosunu açıkladı. Özdemir, geçen yıla oranla bu sene Karasu’nun LGS başarısının artış olduğunu ve fen liselerine yerleşen öğrenci sayısında da yüzde 50 artış olduğunun altını çizdi.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI