• 25-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,21
  • STERLIN 44,56
  • ALTIN 3.003,14
  • BİST100 8.850
  • BTC 67.550
3 ay önce EKONOMİ

Yaz sezonu öncesi gerçekleştirdiği kampanya ile çok sayıda vatandaşı ve tatilciyi motor sahibi yapan Dervişoğlu Motor’da ikinci yaz kampanyası başladı. Kredi kartına 9 ve 12 taksit seçeneği sunan Dervişoğlu Motor’da marka ve model çeşitliliği de arttı.

3 ay önce MAGAZİN
3 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Teşkilat Başkanı Osman Önal, geçmiş dönem Belediye Başkan Adayı Recep Özdemir ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

3 ay önce SPOR

Karasu Belediyesi ile Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından geleneksel Karasu trap, tek kurşun tabanca atışları yarışmaları yapıldı. İhsaniye Mahallesi’nde yapılan yarışmalara çok sayıda sporcu katıldı. Dereceye girenlere ise ödülleri verildi.

3 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, Konya milletvekili ve Kırklareli İl Başkanı’nı ağırladı. İlçe ile ilgili bilgi veren Önal, ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

3 ay önce TÜRKİYE

Göz çizdirme ameliyatı, modern tıbbın sunduğu en etkili görme düzeltme yöntemlerinden biridir. Gözlük veya kontakt lens kullanmaktan bıkan birçok insan, bu ameliyat sayesinde kalıcı bir çözüm arayışına girmektedir.

3 ay önce MAHALLELER

Kuzuluk Mahallesi Muhtarı Temel Aslanbey, Anafartalar Caddesi’nde doğalgaz çalışması yapıldığını ve 22 hanenin daha doğalgaza kavuşacağını söyledi. Aslanbey, peyderpey yapılan çalışmalarla mahallesinde doğalgazsız yerin kalmayacağını söyledi.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce KARASU

Türkiye'nin en kapsamlı gıda endüstrisi fuarı olan F İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı, katılımcı firmaları dünyanın dört bir yanından gelen binlerce uluslararası alıcıyla buluşturdu. Düzenlenen fuara mahalle halkından 100 ortağı bulunan Paralı Mahallesi Kuzey Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tescillenen Fundux markaları ile katılım sağladı.

3 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 17 - 23 Temmuz 2024 tarihli 302.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.