• 25-10-2024
  • USD 34,30
  • EUR 37,13
  • STERLIN 44,53
  • ALTIN 3.018,66
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.700
3 ay önce SİZDEN GELENLER

Karasu sahiline atılan çöp ve pislikleri gören bir vatandaş, sinirlerine hakim olamadı. Çöp atanlara tepki gösteren vatandaş, “Bizim gibi sakallılara yobaz diyorlar. Hangimiz yobaz, bu bezleri bırakan mı, sakal bırakan temiz Müslüman mı?” ifadelerini kullandı.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce SİYASET

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, hastane ve Karasu’nun genel sorunları ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Aksu, Karasu Devlet Hastanesi’nin teknik cihazlar ve ekipman desteği ile güçlendirildiğini ve sekiz doktor ataması yapıldığını belirtti. Aksu, “Sağlık Bakanlığımız tarafından son devlet hizmet yükümlülüğü atamalarında Türkiye’de en çok doktor ataması alan ilçe Karasu’muz olmuştur” sözlerinin altını çizdi.

3 ay önce KARASU

Karasu Belediyesi eski başkanı Mehmet İspiroğlu, hakkında çıkan haberlerin ardından bir açıklamada bulundu. İspiroğlu, “Karasu’ya hizmet etmenin yolu cezaevinden geçse bile yine bu krediyi kullanırdık. Denetim raporları dışında bir kuruş para başka bir yere harcandıysa ispat etsinler. Amaçlarına ulaşamayacaklar, attıkları kara leke ellerine ve yüzlerine bulaştı” dedi.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce SAĞLIK

Karasu Devlet Hastanesi’ndeki görevinden ayrılan Psikiyatrist ve Psikoterapist Uzm.Dr. Tugay Bilgen, Karasu Devlet Hastanesi karşısında bulunan özel muayenehanesini hizmete açtı. Bilgen, hastane karşısındaki muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

3 ay önce SİYASET

Haftalık basın açıklamasını ilçe binasında gerçekleştiren Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, ilçe ve genel konulara değindi. Fındık üreticisine verilecek fiyatın şımartılmayacak olması söylemlerini eleştiren Aksoy, 15 Temmuz ile ilgili de dikkat çeken vurgularda bulundu.

3 ay önce SAĞLIK

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, hastanenin ekipman ve personel yetersizliğine vurgu yapan bir açıklamada bulundu. “Karasu Devlet Hastanesi, ne bir bürokratın ne bir siyasinin ne de bir milletvekilinin değil” diyen Emre, “Karasu Devlet Hastanesi bize yetmiyor. Biz ölüyoruz kardeşim. Gözünüzün önünde çaresizlikten ölmek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

3 ay önce SPOR

Profesyonel futbol geçmişi bulunan Umut Pusat, Karasuspor ile sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı ekip Pusat’ın düğününe giderek başarılı futbolcu ile düğünde anlaşmaya vardı.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI