• 26-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,06
  • STERLIN 44,58
  • ALTIN 3.025,82
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.036
3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce SAKARYA

AK Parti Sakarya Milletvekili ve FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar, AK Parti Ferizli İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak fındık fiyatı hakkında açıklamada bulundu. Bayraktar, fındık fiyatının makul, mantıklı, üreticiyi de mutlu edecek ama şımartmayacak, piyasada denge görevi yapacak bir fiyat olması için çalıştıklarını söyledi.

3 ay önce SPOR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına Karasu Yaz Spor Etkinlikleri düzenlenecek. 13 Temmuz’da başlayacak olan etkinlikler Kum Maratonu ile start alacak ve ATV Off Road, Motocross, Trap ve Tek Kurşun yarışmalarıyla devam edecek.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig şansını son iki sezondur bir türlü yakalayamayan Karasu Aziziyespor, sessizliğini koruyor. Daha önceki aylarda yaptığı transferle ile dikkatleri üzerine çeken Kafkaslar, yeni sezon öncesi henüz bir adım atmadı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kocaali Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Gül’ün eşi Süreyya Gül hayatını kaybetti. Gül, eşinin vefat haberini sosyal medya hesabından “Canımın yarısı eşimi kaybettim” sözleriyle duyurdu.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın açıklamasını ilçe binasında gerçekleştirdi. Karasu’nun çeşitli meselelerine değinen Aksoy, 15 Temmuz ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı ve Belediye Başkanı Sarı’ya konuyla alakalı bir de soru yöneltti.

3 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin rekreasyon projesi başlattığı Sakarya’nın ‘nitelikli doğal koruma alanı’ Maden Deresi’nde tehlikeli bölgelerde güvenli ve rahat yürünebilmesi için çelik konstrüksiyon merdiven, yürüme alanı ve büyük bir seyir terası inşa edildi. Yüzde 80’i tamamlanan destinasyonun, turizmin gözbebeği olması ve Sakarya’yı bu alanda bir adım öteye taşıması hedefleniyor.

3 ay önce MAGAZİN