Karasu İlçe Müftülüğü’ne bağlı Merkez Erkek Kur’an Kursu; bu dönem akademik, sosyal, kültürel, milli ve manevi eğitim çalışmalarıyla beraber hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve sınavlara girmeye hak kazanan 7 öğrencisinin başarıyla gururlandı.

KUR’AN HAFIZLARI

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı 1.Dönem Hafızlık Tespit Sınavı’na giren Sinan Yavuzyiğit, İsmail Akyurt, Bilal Yanık, Furkan Özbay, Enes Filizfidanoğlu, Gökdeniz Yalçınyiğit ve Eşref Ziya Gündoğdu sınavlarını başarı ile tamamlayarak Hafızlık Belgesi almaya hak kazandı. Merkez Erkek Kur’an Kursu Müdürü İlhami Ulusoy, “Kur’an-ı Kerim’in hayat veren ilkelerinin, hafızlık geleneğiyle nesilden nesile aktarıldığı dönemde bu hizmetin bir şubesi olan Rabbimizin izni, siz değerli Karasu halkımızın destekleriyle Kur'an-ı muhafaza eden Kur'an hafızları yetiştirmeye devam edecektir” dedi.

ÇELEBİ TEBRİK ETTİ

Karasu İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi, “Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen değerli hocalarımıza, hafızlık sınavı yolunda her zaman öğrencisinin yanında olup öğretici-öğrenci- veli işbirliğine önem veren değerli anne ve babalara, kurslarımızın hizmetlerini yürüten personellere ve bizlere en değerli varlığını emanet eden, aziz milletimize yürekten çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.