Çocuk tiyatroları ve çocuklara yönelik etkinlikler ile çok sayıda önemli projeye imza atan Gülşen Şirin, sahibi olduğu Şirin Organizasyon ile yepyeni bir çocuk tiyatrosunu Karasu’ya getiriyor. “Uyuyan Güzel” isimli tiyatro ile oyun sezonunu açacağını belirten Gülşen Şirin, “Çocuklarımızı internet, bilgisayar oyunları gibi sosyallikten uzak, yalnızlaştırmaya mahkum eden ve iletişim kopukluğuna neden olan günümüz teknoloji kirliliğinden uzak tutmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda Karasu’da çok sayıda çocuklara yönelik projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yılki çocuk tiyatrosu sezonunu da oldukça güzel bir oyun ile açacağız” dedi.

 

3 Kasım Cumartesi günü Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda 13:00 ve 15:00 olmak üzere 2 seans halinde gerçekleşecek oyunun interaktif olmasıyla çocukları öğrenirken eğlenmenin doruğuna çıkaracağını belirten Şirin, “Oyun biletlerimiz tükenmek üzere. Bu özel oyuna çocuklarını getirmek isteyen velilerimiz, biletleri Kır Optik’ten temin edebilir. Sınırlı sayıda kalan biletleri tükenmeden alarak çocuklarınızı bu oyundan mahrum etmeyin” diyerek çağrıda bulundu.

 

Şirin Organizasyon biletini önceden Kır Optik’ten alanlar arasından yapılacak çekilişle 20 çocuğa Kasım ayı boyunca geçerli sinema bileti, 20 çocuğa da Rio Garden Soft Play Oyun Alanı’nda oyun hakkı hediye ederek toplamda 40 çocuğa çifte mutluluk yaşatacaklarını dile getiren Gülşen Şirin, “Bu hizmeti bize sağlayan Karasu GKM Sinemaları’na, Rio Garden Coffe ve Soft Play Oyun Salonu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Oyun hakkında da bilgi veren Şirin, “Uyuyan Güzel, çocuklarımıza kin ve nefretin doğurduğu kötü sonuçları, sadece sevginin yenebileceğini anlatmakta. Oyuncular arasında peri rolünde gerçek cücelerin oynaması çocukların ve ebeveynlerin ilgi odağı olacak. Oyunun interaktif olmasıyla eğlence doruğa çıkacak” dedi. Şirin, son olarak “Detaylı bilgi için (0 536) 834 4435 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca etkinlikleri instagram/karasucocuk ve facebook/karasuçocuk sayfa ve gruptan takip edebilirsiniz” siyerek sözlerini tamamladı.