Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Coşkun, gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla hasbihal ederek plan ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

MİLLET UNUTMUYOR

Oğuzhan Coşkun, “Hukukçuların nasıl bir şehir yönetemeyeceğinin tablosunu beş senede gördük. Hangi dert olursa olsun ben yaptım oldu anlayışıyla hareket edildiğini, vatandaşımızın hayrat olarak bağışladığı arazileri gönüllü olarak nasıl sattıklarını biliyoruz. Çünkü yasal olarak hakları var ama helal mi orasını gönüllerine sormak lazım. Her yasal olan doğru değil, etik değil. Millet bunu unutmuyor. Vatandaşlarımıza her türlü çirkinlikleri yapan insanları dava gözetmeksizin savundukları, dik duruş sergileyememenin nelere mal olduğunu mevcut başkanımızdan görüyoruz” dedi.

DALGA GEÇİYORLAR

“Mevcut belediye başkanı vatandaşa belediye borçları yüzünden vatandaşın üstüne karabasan gibi çökmüş ve önceki iş ortağı arkadaşını meclis üye listelerine almıştır. Bu gönül işinin göstergesi mi?” diyen Coşkun, “Bu hareketler vatandaşla dalga geçmenin kanıtıdır. Vatandaşın böyle meselelerde fikirlerinin alınmamasının sebebi ise ‘Ceketimizi koysak alırız’ anlayışıdır. Diğer tarafa bakıyoruz mevcut başkanımızın hocası, iş ahlakı konusunda fark ettirmeyen, yeniden başka mecralarda bayrak sallayan değerli hocamız, avukatımız, felsefecimizdir. Şehrimiz iki hukukçuya teslim edilemez. Her meşruyu helal sananlardan ne fayda gelebilir?” sözlerini kullandı.

BORÇ ORTADA

Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, “46 milyon TL’ye ses çıkaramayanlar 64 milyon 329 bin TL faiz ödetecek sonra belediyecilikten bahsedecekler. Faizleriyle birlikte borcumuz toplamda 105 milyon 206 bin TL olmuş, vatandaşımız da Subatağı’na, Ortaköy’e, Hürriyet’e ve Kurudere’ye hizmet bekliyor. Kişi başına belediyeye gelen gelir İlçe Başkanı olduğu zaman savunamadığı bir duruş yüzünden faize gidiyor. Helal mi gönül işi mi? Gerçek belediyecilik mi? Bizim halkımıza şunu belirtmek gerekir. Gelin özlediğiniz, hayal ettiğiniz şehri hakkaniyetli ve ehil kadrolarla buluşturalım” diye konuştu.  

RÜŞVETSİZ YÖNETİM

“Böyle vatandaşımızı küçümseyen, dikkate almayan bir anlayıştan uzak duralım” diyerek sözlerine deva eden Oğuzhan Coşkun, “Belediyelerimizin vatandaşlarımıza hizmet noktasında yeterli kaynakları vardır. Yeter ki siz inançlı olun, dürüst olun, israfsız ve rüşvetsiz bir yönetim yürütün. Biz geçmişte bütün belediyeleri borçlarla aldık ama hepsini en güçlü yatırımcı kuruluşlar haline çevirdik. Gelin başka bir Karasu hayalimize destek olun sahip çıkın” dedi.

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F1

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F2

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F3

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F5

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F4

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F6

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F7

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F8

Saadet Partisi Oğuzhan Coşkun 288 F9