20 Mayıs Cumartesi günü Green Park’ta gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile Karasu Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri kep atarak ilkokula veda etti. Sınıf ve Okul Başkanı Bora Atahan Aykaç’ın velisi Eylem Cengiz’in sunumuyla gerçekleştirilen mezuniyet programının açılış konuşmasını sınıf öğretmeni Nesrin Bayhan yaptı. Bayhan’ın veda konuşması, minik öğrencileri duygulandırdı. Öğrencilerin, alana tek tek çağırılırken gelecekte yapmak istedikleri mesleklerle davet edilmesi büyük alkış aldı. Konuşmanın ardından öğrenciler, sınıf öğretmenlerine çiçek takdim etti.

 

Bayhan’ın konuşmasının ardından 4/D sınıfı öğrencilerinden Bilal Talha Ekşi, sınıfları adına duygu ve düşüncelerini belirten konuşmayı yaparak öğretmenlerine teşekkür etti. Öğrencilere mezuniyet belgelerini, aynı sınıfta kızları bulunan Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, ve okul öğretmenlerinden eşi Petek Gürçam, Okul Müdürü Mehmet Bayhan, okul öğretmenlerinden Gamze Kaplan ve sınıf öğretmenleri Nesrin Bayhan verdi.

 

 

Belge takdiminin ardından Kaymakam Gürçam, Okul Müdürü Bayhan ve okul öğretmenleri, 4/D sınıfı öğrencileriyle birlikte mezuniyet pastasını kesti. Pasta kesimi sonrası, müzik eşliğinde öğrenciler keplerini havaya atarak ilkokula veda etti. Kep töreninde konfetiler eşliğinde havaya çok sayıda balon bırakılması da renkli görüntülere sahne oldu. Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen minik öğrencilere, bahar şenliği eşliğinde dondurma da dağıtıldı.