Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın bir canlı yayında “Vatandaş bağırıyor, çağırıyor” sözlerine tepki gösteren Denizköy Mahallesi sakini Halil İbrahim Ustaömer, başkanın bu sözlerine çektiği video ile yanıt verdi. Geçtiğimiz haftalarda hayvanları, sokak başıboş köpekler tarafından telef edilen Ustaömer, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Başkan diyor ki, ‘vatandaş, bağırıyor, çağırıyor’… Orada görüşünü söylüyor, ben de görüşümü söyleyeyim. Hayvanlarıma saman verdim, namaz kılmaya içeriye girdim. Hayvanlarımı 50 metre ötede köpekler parçalamış.

Sayın belediye başkanına buradan sesleniyorum. Ben ondan böyle beklemezdim. Vatandaş, bağırıyor, çağırıyormuş. Burada bir mağduriyet doğdu. Bu adamın bir zararı oldu. Ben sizden 1 lira istemiyorum. Paracı bir adam değilim. Seni Cenab-ı Allah’a havale ediyorum belediye başkanı olarak.

Halkın oylarıyla seçilen bir belediye başkanı, vatandaşın ayağına gidecek. Ama o, bizimle görüşmez, vatandaşla muhatap olmaz. Belediye başkanı vatandaşla alaylı konuşmaz. Ama o konuşuyor. Sana yazıklar olsun, seni Allah’a havale ediyorum”

Ekran Görüntüsü 2024 03 09 165520

Ekran Görüntüsü 2024 03 09 165456