• 22-10-2024
  • USD 34,24
  • EUR 37,13
  • STERLIN 44,58
  • ALTIN 3.002,38
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.799
3 gün önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İsrail, Lübnan ve Filistin’den sonra gözünü bizim topraklarımıza dikebilir” sözlerine karşı açıklamada bulundu. Aksoy, “Biz, bilerek veya bilmeyerek Siyonist İsrail’e hizmet edenleri uyandırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Ama uyandırmaya ilk sizden başlayacağız” dedi.

3 gün önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 16 - 22 Ekim 2024 tarihli 315.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

3 gün önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş, Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti çıktığına yönelik haberlerin doğru olmadığını söyledi. Karakaş, “Yapılmaya çalışılan bu tip kumpasları yerli ve milli olan tüm markalarımıza destek olarak ve sahip çıkarak korumalıyız” dedi.

3 gün önce EĞİTİM

2024-2025 eğitim-öğretim yılında Karasu İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi.

4 gün önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesi Yalı Mahallesi'nde iki otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

4 gün önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Teşkilatı binasını taşıdı. Merkez Camii karşısında uzun yıllar duran MHP Teşkilatı, hafta başında yeni yerinde basını ağırlayarak yeni ilçe binasını tanıtacak.

4 gün önce EĞİTİM

Kargenç Çevre Spor Kulübü’nün paydaşı olduğu, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen FOODWISE Interreg NEXT Karadeniz Havzası Projesi’nin ilk toplantısı Yunanistan’da gerçekleştirildi.

4 gün önce EĞİTİM

Karasu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri, TÜYAP Fuarı’na katıldı. Bu yıl 14.düzenlenen fuarda öğrenciler, birçok yazarla tanışıp yazarların atölye çalışmalarına katılma fırsatı elde etti.

5 gün önce KARASU

2024 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla “Cami-engelli buluşması” düzenlendi. Buluşmada hem sohbet hem de dualar edildi.

5 gün önce EKONOMİ

Ceylan Pet Karasu’da ikinci şubesini açtı. Çarşamba günü hizmete açılan işletme ise açılışa özel dev kampanya düzenledi.