Bu yıl 14.düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı’na, Karasu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Kütüphanecilik Kulübü 32 öğrencisiyle birlikte katıldı. Öğrenciler, fuarda birçok yazarla tanışma fırsatı da yakaladı.

ATÖLYE ÇALIŞMASI

Türkçe Öğretmeni Hicran Dilek koordinatörlüğünde düzenlenen gezide öğrenciler, çocuk edebiyatı ve çocuk kitapları yazarları Sevim Ak, Fatih Tuncay, Tuncel Altınköprü gibi sevilen ve çok okunan kitapların yazarıyla tanışıp onlarla sohbet etme, imzalı kitap alma fırsatı elde etti. Sevim Ak'ın gerçekleştirdiği “Bir Tanışma Öyküsü Üzerine” atölye çalışmasına katılan öğrenciler unutulmaz anlar da yaşadı.

EĞİTİM HER YERDE

Türkçe Öğretmeni Hicran Dilek, “Öğrencilerin kitaba olan tutkularının artması, okuma heyecanının her yaşta devam etmesi, kendilerini gerçekleştirme yolunda önemli bir gezi olan bu etkinlik eğitimin her yerde olduğunu da gösterdi. Sınıfta edinemeyecekleri eğitimi, kitap bilincini, bir kitabın yazılma sürecini yakından gözlemleme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz harçlıklarıyla satın aldıkları birçok kitapla mutlu bir şekilde fuar etkinliğini tamamladı” diye konuştu.

Fsm Ortaokulu Tüyap Fuarı F1

Fsm Ortaokulu Tüyap Fuarı F2

Fsm Ortaokulu Tüyap Fuarı F5

Fsm Ortaokulu Tüyap Fuarı F3

Fsm Ortaokulu Tüyap Fuarı F6

Fsm Ortaokulu Tüyap Fuarı F10

Fsm Ortaokulu Tüyap Fuarı F8

Editör: Güler Çınasoğlu