• 22-10-2024
  • USD 34,22
  • EUR 37,08
  • STERLIN 44,54
  • ALTIN 3.005,58
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.799
5 gün önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 9 - 15 Ekim 2024 tarihli 314.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

5 gün önce KARASU

Türkiye genelinde kooperatiflere yönelik gerçekleştirilen yasa değişimi kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlenen uzaktan eğitim programına Karasu Karma Sanayi Sitesi yönetimi de katıldı.

5 gün önce SİYASET

CHP Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş, gündemde yer alan savunma sanayisi fonu ile ilgili açıklamada bulundu. Karakaş, “Ülkemiz için canını bile verecek olan yüce Türk milletimiz gerekirse malını da verir parasını da. Ancak bu milletin devlet bütçesini doğru kullanmayanlara artık güveni kalmadı” dedi.

5 gün önce SPOR

1967 Karapınarspor, geçtiğimiz hafta beş oyuncu ile imzaları attı.

6 gün önce SAĞLIK

17 Ekim 2024 Perşembe günü Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından meme kanseri farkındalık etkinliği düzenlenecek. Genel Cerrahi Uzmanı Dr.Uğur Can Dülger’in katılımıyla gerçekleşecek olan eğitimde, meme kanseri ile mücadele konusu ele alınacak.

6 gün önce MAGAZİN
1 hafta önce KARASU

Karasu’nun Yeni Mahallesi’nde bulunan çadırlar bölgesinde alenen gözler önüne serilen kaçak elektrik kullanımı, vatandaşın tepkisine neden oluyor. Roman vatandaşların yaşadığı bölgede elektrik tellerine atılan kancaları gören vatandaşlar, “Bu soyguna ‘Dur’ diyecek kimse yok mu? Yetkililer, yöneticiler bu soygunu görmüyor mu?” diyerek tepkisini dile getiriyor.

1 hafta önce SİYASET

Haftalık basın değerlendirme toplantısını ilçe binasında yapan Murat Ali Aksoy, Karasu Belediyesi’nin ilçe merkezinde uygulamaya başladığı parkomat sistemine eleştiride bulundu. Milleti haraca bağlamanın doğru olmadığını vurgulayan Aksoy, “Bu ilçede yaşamayı zorlaştırmanın mantığı nedir? Bu karar gözden geçirilmeli ve iptal edilmelidir” dedi.

1 hafta önce KARASU

SASKİ, son teknolojiye sahip cihazlar ile altyapı hatlarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Yeni Mahallesi’nin atık sularını ileten 2 bin 400 metrelik kanalizasyon hattı uzaktan kumandalı robotlar ile ari hale getirildi.

1 hafta önce KARASU

Sakarya Deniz Çöpleri İl Eylem Planı’nın yayınlanmasının ardından Karasu’daki deniz kirliliği 5 metre derinlikte bir dalgıç tarafından görüntülendi. Zıpkın avcılığı yapan dalgıç Erhan Özdoğan, su altında aldığı kayıtta “Zemin dibinde balçık gibi, diş macunundan biraz daha yoğun öbekler gördüm” dedi.