• 22-10-2024
  • USD 34,24
  • EUR 37,03
  • STERLIN 44,43
  • ALTIN 3.013,46
  • BİST100 8.829
  • BTC 67.300
3 hafta önce KARASU

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Karasu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Karasu Devlet Hastanesi işbirliği ile hastanede yatan 65 yaş üstü hastalar ziyaret edildi. Beslenme ve fiziksel aktivitelerin öneminin anlatıldığı ziyarette hastalara kolonya da hediye edildi.

3 hafta önce SAKARYA

Büyükşehir Belediyesi'nin "Hayat Timi" olarak bilinen cankurtaran ekibi, 8 Haziran'da başladıkları nöbeti 30 Eylül'de sonlandırdı. 4 aylık süreçte pür dikkat nöbet tutan 72 kişilik ekip, 470 kişiyi ölümün kıyısından çekip aldı. Büyükşehir’in cankurtaran ekipleri görev saatleri içinde can kaybı yaşanmasının önüne geçti ve turizmde güvenin sembolü oldu.

3 hafta önce SPOR

Yapılan kongrenin ardından yeni yönetimini oluşturan Karasu Güvenspor’da görev dağılımı yapıldı. Yol haritasını belirleyen Güvenspor, bu sezon küllerinden yeniden doğmayı hedefliyor.

3 hafta önce MAGAZİN

Ennur Elmacı ve Fatih Güner, evlilik yolunun ilk adımını attı. Nişan yüzükleri takılan çiftin heyecanı ise gece boyunca gözlerinden okundu.

3 hafta önce MAGAZİN
3 hafta önce KARASU

Cuma günü Karasu’ya gelerek liseli gençlere konferans veren Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, konferansın ardından ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aşık, Gençlik Koordinatörlüğü ve Engelli Koordinatörlüğü’nün açılışını da yaptı.

3 hafta önce KARASU

Karasu Kızılcık ve Karanlıkdere mahallelerinde V kanal çalışması yapıldı. Kızılcık Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

3 hafta önce EĞİTİM

İtfaiye Haftası kapsamında, Şehit Ferhat Sözer İlkokulu anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerine Karasu İtfaiyesi ekipleri tarafından eğitim verildi. Öğrenciler merakla itfaiye erlerinin anlattıklarını dinledi.

3 hafta önce SPOR

Karasuspor, İstanbul çıkarması yaparak Beşiktaş U-16 ekibi ile özel maç yaptı. Altyapıya büyük önem veren sarı-kırmızı ekip, sporcuların farklı bir deneyim elde etmesini de sağladı.

3 hafta önce SPOR

Süper Amatör Küme ekiplerinden Karasu Aziziyespor, Tekspor ile hazırlık maçı oynadı. Kadrosunu baştan sona yenileyen sarı-lacivertli ekip, sergilediği performans ile de göz doldurdu. Kafkaslar hazırlık maçından 1-2 galip ayrıldı.