• 23-10-2024
  • USD 34,28
  • EUR 37,01
  • STERLIN 44,40
  • ALTIN 2.993,01
  • BİST100 8.715
  • BTC 66.663
1 ay önce KÖŞE YAZILARI
1 ay önce ASAYİŞ

Karasu’nun Çatalövez Mahallesi’nde fındık yüklü traktör, bahçe yolunda devrildi. Traktörün altında kalan sürücü, mahalle sakinleri tarafından kurtarıldı. Sürücü, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce EĞİTİM

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına günler kala okul müdürleri atamaları da belli oldu. Karasu’da 43 okuldan 7 okul müdürü değişirken geri kalan okul müdürlerinin ise görevine devam edeceği öğrenildi.

1 ay önce KÖŞE YAZILARI
1 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karasuspor dış transferde Murat Kaan Çalık ile anlaşma sağladı.

1 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehre gelen yerli, yabancı yüzlerce öğrenciye ve kurum çalışanlarına Sakarya’nın cennet köşelerini keşfetmeleri için rehberlik ediyor. Son gerçekleştirilen gezide SGK emeklileri ve çalışanları Büyükşehirle Poyrazlar, Acarlar ve Karadeniz sahillerinde keşfe çıktı.

1 ay önce KÖŞE YAZILARI
1 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı tarafından berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili 1 gün kapalı olma uygulaması Resmi Gazete’de yayınlanmış, berberlerin Pazar günü, kuaför ve güzellik salonlarının ise Salı günü kapalı olma uygulaması Karasu’da Temmuz ayı itibariyle başlamıştı. Ticaret Bakanlığı yeni bir duyuru yaparak, alınan bu yasak kararından kadın kuaförlerin muaf tutulduğunu açıkladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Karasu’da Salı günü denize giren 4 kişilik bir aile, rip akıntı nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranların dikkati ile anında müdahale edilerek aynı aileden 3 kadın bir çocuk sudan çıkartıldı.

1 ay önce KARASU

SASKİ, Karasu Yeni Mahallesi’nde başlattığı güçlü altyapı çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Aralıksız şekilde devam eden çalışmalar kapsamında bölgeye bin 500 metrelik yeni atık su hattı ile bin metrelik yeni içme suyu hattı kazandırıldı.