• 24-10-2024
  • USD 34,27
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,37
  • ALTIN 3.000,21
  • BİST100 8.715
  • BTC 67.012
1 ay önce ASAYİŞ

İstanbul Bayrampaşa’da hava almak için çıktığı balkondan düşerek hayatını kaybeden Karasulu Serkan Aksakal hayatını kaybetti. Aksakal’ın acı kaderi ise doğum gününde toprağa verilecek olmasıyla ortaya çıktı.

2 ay önce ASAYİŞ

Sakarya'nın Karasu ilçesinde pat pat diye tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

2 ay önce KARASU

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle yürütülen “Yazımda kardeşlik var” projesi kapsamında, Karasu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce erkek öğrencilere yönelik Merkez Erkek Kur’an Kursu’nda kamp programı büyük bir coşku ve heyecanla başladı.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 21 - 27 Ağustos 2024 tarihli 307.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

2 ay önce SPOR

Karasu Veteranlar takımının kurucularından eski futbolcu Remzi Acar’ın iki çocuğu da milli mayoyu giydi. Galatasaray Sutopu Takımı’nda forma giyen Reyhan Acar Mindan’dan sonra Fatih Acar da Milli Mayo ile Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşadı.

2 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 14 - 20 Ağustos 2024 tarihli 306.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

2 ay önce EĞİTİM

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Namık Kemal okul bahçesine yapılan yeni anaokulunun faaliyete başladığını söyledi. Turhan, “Söz vermiştik sözümüzü tuttuk. Dört okuldaki anasınıflarımızı kapatarak bu okulda topladık. Herkese hayırlı olsun” dedi.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ve MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Akkaş, Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyarette bulundu. Bülbül, seçim sonrası ilk kez MHP yönetimiyle bir araya gelerek ilçenin sorunlarını konuştu.