• 25-10-2024
  • USD 34,22
  • EUR 37,18
  • STERLIN 44,53
  • ALTIN 3.010,72
  • BİST100 8.873
  • BTC 68.100
2 ay önce MAGAZİN

Asude İspiroğlu ve Aykut Aslan, cumartesi günü düzenlenen töreni ile dünya evine girdi. Düğün töreninde çifti sevenleri yalnız bırakmadı.

2 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, belirlenen fındık fiyatı ile ilgili açıklamada bulundu. “Fındık fiyatı yeterli mi?” diye soran Önal, yapılan fındık fiyatı açıklamasının gerçekten şımartmadığını hatta ağlattığını vurguladı.

2 ay önce EKONOMİ

Sakarya Yapı Mühendislik ortaklarından Murat Ali Aksoy, ısıtma ve soğutma sektöründe 25 yıla dayanan ustalıktan gelen ekiple hizmet verdiklerini söyledi. Aksoy, “Türkiye’nin en iyi markalarıyla çalışıyoruz ve halkımıza daha hızlı hizmet verebilme adına kendi montaj ekibimizle sahada yer alıyoruz” dedi.

2 ay önce MAGAZİN

Edanur Büyükkal ve Muhammed Ali İs, düzenlenen düğün cemiyetiyle dünya evine girdi. Çift düğün cemiyetinde şahitler huzurunda birbirlerine “Evet” diyerek imzalarını attı.

2 ay önce MAGAZİN

Uğur Büyük ve Sevgican Büyük’ün oğulları Toprak Atlas Büyük, aile arasında gerçekleştirilen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı. Büyük’ün sünnetini, Op. Dr. Kerem Erksoy gerçekleştirdi.

2 ay önce SPOR

Karasulu Milli hakem ve judo antrenörü Pınar Batman’ın Kocaalili sporcusu Gülfem Aysima Aydön, 2024 Minikler ve Yıldızlar Marmara Judo Ligi Şampiyonası’nda 24 kiloda Marmara Şampiyonu oldu. Batman ve Aydön, hem ilçelerinde hem de Sakarya’da büyük bir gurur yaşattı.

2 ay önce KARASU

Karasu’da cumartesi günü gerçekleştirilen “Şehitlere rahmet, zalimlere lanet” yürüyüşü ve basın açıklamasına yüzlerce vatandaş katıldı. Ellerine Türk ve Filistin bayrakları alan kadın, erkek ve çocuklar, İsrail’in zulmünü kınadı ve ardından şehitler için dualar etti. Murat Ali Aksoy, okuduğu basın açıklamasında, “Zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” vurgusu yaptı.

2 ay önce ASAYİŞ

Yaklaşık 8 yıldır koah hastalığı ile mücadele veren Arslan ailesinin kıymetli babaları Avni Arslan, kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Avni Arslan’ın ani vefatı, başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce EKONOMİ

Karasu’da yıllardır kuaförlük alanında farklı işletmelerde müşterilerini ağırlayan Fatoş Köse, ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek için kendi işletmesini hizmete açtı. Cuma günü yapılan açılış töreniyle kapılarını açan Fatoş Kuaför, alanında uzman ekibiyle sektöre iddialı bir giriş yaptı.