• 25-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,18
  • STERLIN 44,62
  • ALTIN 3.000,44
  • BİST100 8.856
  • BTC 67.525
3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce MAGAZİN
3 ay önce SPOR

Transferlerine ara vermeden devam eden Karasuspor, bu hafta iki başarılı sporcu ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı ekip, orta saha oyuncusu Emre Babuşçu ve defans oyuncusu Hüseyin Budak ile imzaları atarak kadrosuna dahil etti.

3 ay önce SİYASET

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aksu mesajında, “Basın mensuplarımız, demokrasimizin temel taşlarından biridir ve toplumsal bilinçlenme ile gelişmenin önemli aktörleridir” vurgusunu yaptı.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce MAGAZİN

Sakarya Ticaret Sanayi Odası 17.Meslek Komitesi Üyesi ve Karasu Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatalbaş, Isparta’da bulunan Süleyman Demirel Müzesi’ni ziyarette bulundu. Çatalbaş, “Siyasi umre yaparak hafızaları tazeledim” dedi.

3 ay önce SPOR

Karasuspor hem Bölgesel Amatör Lig’de hem de altyapıda çalışmalarını sürdürüyor. Altyapıda önümüzdeki sezon için hazırlıklarına devam eden Karasuspor, Antrenör olarak Levent Demiray ile imzaları attı.

3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki genç, çalıştığı fındık bahçesindeki bir ağacın tepesinde asılı halde bulundu. Genci bu halde bulan aile, olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

3 ay önce SİYASET

Haftalık basın değerlendirmesini ilçe binasında yapan Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, açıklamalarında Karasu Devlet Hastanesi’nin mevcut durumuna dair tespitlerde bulundu. Gençlerin sanal kumar bağımlılığına da dikkat çeken Aksoy, gençlerin kumar bağımlılığına, Karasu Devlet Hastanesi’ne ve belediyenin HGS uygulamasına dair açıklamalarda bulunarak “Vatandaşın derdini dert etmeyen çözüm de bulamaz. Önce vatandaşın derdiyle dertlenmeniz gerekiyor” dedi.